Προς το περιεχόμενο

Αγορά drums για 9χρονο μαθητή


Mozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρτε στο μικρο αυτο το σετ το οποιο ειναι αξιολογο στα λεφτα του με μικρες διαστασεις οτι πρεπει  για την ηλικια του ,κουρδιζουν κανονικα και μπορουν να δεχτουν μετατροπες πολλες απο αλλαγη δερματων καλυτερων μεχρι την προσθηκη καλυτερου hardware και λογω των διαστασεων μπορειτε να του βαλετε και καλυτερα πιατα σε μικρες παντα διαστασεις πχ 12αρια hihat 14ρι crash και λοιπα.

Ελπιζω να βοηθησα!!!!!!!!! :) ;) :D

 

http://www.thomann.de/gr/millenium_mx_jr_drumkit.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Και συμπληρωνω οτι δεν ειναι αποκλειστικα για 4 εως 7 ετων που γραφει στο σαιτ γιατι τα τομ και το βαθυ  ειναι ρυθμιζομενα προς το υψος και προσωπικα τα συναρμολογησα για ενα παιδι φιλου μου 11 ετων και επαιξε ανετα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα πρότεινα το κλασικό practice σετ της Remo: http://drums-percussion.musiciansfriend.com/product/Remo-5Piece-Practice-Pad-Set?sku=442963

 

Δεν είναι τύμπανα και δεν είναι εντελώς αθόρυβα, αλλά είναι προσιτά, έχoυν κανονικά δέρματα (που κουρδίζονται) και είναι ότι πρέπει για κάποιον που ξεκινάει. Στην Ελλάδα τα φέρνει ο Στόλλας.

Φυσικά θα πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά ένα hihat, ένα πιατίνι με τη βάση του και ένα πετάλι, αλλά υπάρχουν αρκετά φτηνά και αξιοπρεπή μοντέλα, και δεν θα χρειαστεί να δώσεις μια περιουσία. Δες και τις αγγελίες στο Noiz και αλλού, για μεταχειρισμένα.

 

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν νοιώσει ο dramer το δέρμα δεν πρόκειται ποτέ του να μάθει σωστά το όργανο.Οπότε ακουστικά να πάρεις.Ειδικά τώρα που ξεκινάει νομίζω πως είναι μονόδρομος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτάξτε ουσιαστικά πιστεύω ότι ο μικρός δεν χρειάζεται να πάρει ένα ολόκληρο drum set για να μάθει... πολύ απλά έτσι κι αλλιός όλοι αρχίζουμε με το ταμπούρο και ουσιαστικά όλες οι ασκήσεις γίνονται με μπότα και ταμπούρο. πέρνεις ένα ταμπούρο και ένα

http://drumstore.gr/productsdesc.php?id=1089 τέτοιο μαζί με ένα πετάλι και φινίτο και άν ο μικρός τα βαρεθεί τα πουλάς και θα είμαι από τους πρώτους που θα σου πάρουν το practise pad αν το πουλήσεις ;D :P. Πολλοί θα πείτε μα τι μ@λ@κίες λέει το άτομο αλλά το παιδί είναι μικρό και δεν ξέρει τι θέλει είδε τύμπανα και τους άλλους να κοπανιούνται και θέλει να κοπανηθεί και αυτό ή θα του αρέσουν ή όχι. γιατί ο τύπος τώρα να δώσει τόσα για κάτι που δεν είναι σταθερό? Αν το παιδί συνεχίσει και του αρέσει απλά κρατάς το ταμπούρο και πέρνεις όλα τα άλλα. Και εγώ παιδάκι είμαι... ήμουν (γαμότο ξεχνάω οτι μεγάλωσα) και έχω αλλάξει 4 μουσικά όργανα που ευτυχως το πρώτο ήταν drums και το συνέχιζα λόγο ότι δεν πληρώνω για τα μαθήματα και τώρα πορώνομαι και τα άλλα 3 όργανα (πιάνο ,σαντούρι, κιθάρα) κάθονται και είναι και πανάκριβα.

οπότε απο το παράδειγμα που έδειξα το παιδί σου δεν ξέρει τι θέλει( όπως και εγώ δεν ήξερα) και καλύτερα είναι να είσαι λίγο επιφυλακτικός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σαν δάσκαλος θα σας πρότεινα να του παίρνατε ένα Ηλεκτρονικό set..και επειδή είναι πραγματικά μικρός..κοιτάξτε στα φτηνά set της Millenium στο thomann. www.thomann.de

Τα decibell ενός φυσικού set  είναι πολλά για ένα μικρό παιδάκι..όπως επίσης και για τους γείτονες σας που δεν θα χαρούν και πολύ με τις μουσικές επιλογές του .

Τα ηλεκτρονικά είναι μια χαρά με απίστευτες δυνατότητες , καταλαμβάνουν λίγο χορό , και παράγουν μηδενικό ήχο, συνεπώς μπορεί να μελετήσει ότι ώρα θέλει..

το πέρασμα από τα ηλεκτρονικά στα φυσικά είναι μηδενικό και μην ακούτε το κάθε πιτσιρικα εδώ μέσα που ναι μεν έχει φυσικά ..αλλα μελετάει με ωτοασπίδες γιατί μετά το μισάωρο γίνετε το κεφάλι του κουδούνι .

Προσοχή στα εξής..

Την ένταση στα ακουστικά του παιδιού

και τα στήσιμο του set σε σχέση με το σώμα του. σας παραθέτω ένα klip για σωστό στήσιμο.

 

Drum Lessons 1

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

to perasma apo ta hlektronika sta fysika einai mideniko kai min akoyte to kathe pitsirika edo mesa poy nai men exei fysika ..alla meletaei me otoaspides giati meta to misaoro ginete to kefali toy koydoyni .

 

Λοιπόν όμορφε δεν έχω όρεξη να βριστούμε ,ειδικά σήμερα ,αλλά πρέπει να σε ρωτήσω πριν αρχίσω να κοπανάω γιατί αυτή η επίθεση?

Εδώ απο ότι έχω καταλάβει αν ο καθένας έλεγε τις μ@λ@κιες περί εγω είμαι πιο μαγκας γιατί είμαι δάσκαλος κτλπ δεν θα ήταν foroum για drummers αλλά forum για να ξεχέσω.

Απλά αν γουστάρεις βρισίδι μακριά απο τα threads που ο άνθρωπος ζητάει προτάσεις.

Για να υπάρχει ένα foroum δεν πρέπει να ερεθίζεις τους άλλους ωστε να υπάρχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα

τώρα αν πω φιλικά θα είναι ψέμα

Πέτρος ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα κι από μένα!

 

Κατ αρχήν θα ήθελα να πω πως τα φτηνά ηλεκτρονικά set κάθε άλλο παρά καλό κάνουν. Καθώς έκανα το λάθος και πήρα (πέραν του ακουστικού set μου) το φθηνό της millenium http://www.thomann.de/gr/millenium_mps100_edrum_starter_set.htm καθαρά για παραπάνω εξάσκηση χωρίς να ενοχλώ, μπορώ να πώ πως το έχω μετανιώσει.Τα pads είναι ποιοτικά απαράδεκτα καθώς και η αίσθησή τους δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι πολύ σκληρά και χωρίς σωστή επαναφορά με αποτέλεσμα να κουράζουν τα χέρια.

 

Είτε σε ηλεκτρονικό είτε σε ακουστικό set πάντως καταλήξετε, θα πρότεινα να δώσετε κάποια χρήματα παραπάνω (εφ'όσων μπορείτε φυσικά) διότι ή θα μείνουν στο μικρό μας φίλο, ή αν αποφασίσει πως δεν του κάνει, θα έχουν και καλύτερη αξία μεταπώλησης αν κινηθείτε προς τα εκεί.

Απλά θα πρέπει να σκεφτείτε τα θετικά και αρνητικά της κάθε περίπτωσης και να αποφασίσετε.

 

Μπορείτε σίγουρα να βρείτε πολύ καλές ευκαιρίες σε αγγελίες (το σετ μου είναι από αγγελία, ήταν αξιοπρεπέστατο για αρχή και κόστιζε κάτω από τα μισά αρχικά του χρήματα) και σε ακουστικά και σε ηλεκτρονικά.

 

Όσο για τις οτοασπίδες, φυσικά και καλό είναι να χρησιμοποιούνται (ή διαφορετικά ακουστικά κλείστου τύπου ή κάτι ανάλογο) και μάλιστα από το πρώτο λεπτό, καθώς η ένταση του οργάνου δεν κάνει καλό στα αυτιά μας.

 

Για να κλείσω, θα πω την προσωπική μου άποψη. Προτείνω ακουστικό set, για τους λόγους της αίσθησης, του ότι θα μάθει να κουρδίζει και πραγματικά θα... γουστάρει περισσότερο!

 

Ελπίζω να μην κούρασα!

I am drumature...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου