tanS Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Κάνουμε Γκριμάτσες γιατί είμαστε ψώνια - ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 και ομως μονο αυτος δικαιολογηται. Φαντασου Κας με ποζεριες ;D ;D ;D ;D(o man in black λεμε τωρα) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D. Νταξει αλλη φαση αυτος καρακαρανοτιος σε σημιο ΚΚΚ με το συμπαθιο ;) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Τί μας κάνει η άτιμη η κιθάρα!!! Και το καλύτερο..... The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 1) Κάνετε γκριμάτσες όταν παίζετε? 2) Αν ναι τι είδους? 3) Γιατί τις κάνετε? Ασυναίσθητα ή επηρεασμένοι από το είδωλό σας? :D 4) Ποιους μουσικούς θεωρείτε διάσημους για τις γκριμάτσες τους? 1. Είμαι τελείως ανέκφραστος. 2. Όχι, είπαμε. 3. Πρόβλημα οικειότητας, μου είπε ο ψυχαναλυτής μου. 4. EVH. Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 1)Κάνω κάργα. 2)Αρμονικό πάντρεμα δυσκοιλιότητας και εγκεφαλικού. 3)Ασυναίσθητα. 4) BB King http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 1) Σχεδόν ποτέ 2) Από τις καλές 3) Και το είδωλό μου τις ίδιες κάνω 4) Τον Τζερυ Λιούις Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 1)Πάντα 2)Μαγγώνω τα χείλη μου 3)Ασυναίσθητα 4)Janne Schaffer, βγάζει πάντα τη γλώσσα του. Από τη δεκαετία του '70 που παραθέτω βίντεο ως και πρόσφατα που τον είδα και γνώρισα σε φεστιβάλ στη Σουηδία. Έπαθε πλάκα που υπήρχε Έλληνας που τον ήξερε. Και είναι και εξαιρετικό παιδί. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 1)ναι και συνήθως φωνάζω παράλληλα 2)δε ξέρω θα ρωτήσω αύριο κάποιο ακροατή 3)γιατί όταν παίζω με κάλους ντραμερ συγκεντρώνομαι πολύ στο ρυθμό και στο συνολικό αποτέλεσμα που βγαίνει και δεν εχω την δυνατότητά να ασχοληθώ με την εξωτερική μου εμφάνιση 4)δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 1) Ναι. 2) Τεντώματα/σουφρώματα/ανοίγματα/κλεισίματα κτ.λ τύπου "Αποτέλεσμα botox" 3) Ασυναίσθητα. 4) Michael Manring It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 4) Michael Manring Αυτος εχει και ποδαρακι.. εγω για το 4) θα πω και Φακανα. ειναι απιστευτος και στις γκριματσες ;D www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση