Προς το περιεχόμενο

Πως θα γράψω video με καλό ήχο;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σορρυ για τον 'ψαρωτικο' τιτλο.. Η απορια μου ειναι η εξης..

θα ηθελα μια μικρη αναλυση για το πως θα τραβαω βιντεο απ την καμερα και θα ηχογραφω για παραδειγμα απ το qbase με την καρτα ηχου μου κ ολο μου το gear κανονικα.. εννοειτε real time ετσι.. οχι να κανω Lip singing μετα.. αυτο το ξερω κ εγω  :P  :P  :P

 

συγνωμη για την ισως χαζη ερωτηση μου αλλα μετα απο μικρη ερευνα δεν κατεληξα καπου.. κατι τετοιο με λιγα λογια θελω να πετυχω..

 

 

θα εκτιμουσα απιστευτα μια αναλυτικη απαντηση..

ευχαριστω ;)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

  χρειαζεσαι ενα προγραμμα επεξεργασιας βιντεο (windows movie maker το πιο απλο - εγω χρησιμοποιω το vegas movie studio).

 

  βαζεις καμερα να τραβαει το βιντεο (ο ηχος της δε σε ενδιαφερει θα τον αντικαταστησεις μετα), και ηχογραφεις τον ηχο σου οπως σε βολευει (πχ. με το qbase ενδεχομενως χρησιμοποιωντας ενα μικτακο αν θελεις οργανο και φωνη μαζι). στην αρχη της ηχογραφησης κανε κατι χαρακτηριστικο οπως ενα παλαμακι για να σε βοηθησει στο συγχρονισμο ηχου-εικονας μετα (στο τελικο βιντεο θα το κοψεις).

 

μετα ανοιγεις το windows movie maker και φτιαχνεις το project σου με βιντεο απο την καμερα και ηχο απο το pc. αν κοιταξεις στο youtube θα βρεις ενα σωρο tutorial..

 

η πιο ευκολη λυση βεβαια ειναι αν η καμερα που εχεις παιρνει εξωτερικο μικροφωνο. τοτε της στελνεις ενα σημα οπου εχεις μιξαρισμενη ας πουμε φωνη και οργανο και τα γραφεις χωρις pc κατευθειαν..

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου