Προς το περιεχόμενο

Windows Vista........του χρόνου!!!


kourosava

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον Ιανουάριο του 2007 αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στα ράφια των καταστημάτων τα Windows Vista, η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

 

Η απόφαση της εταιρείας να αναβάλει την έκδοσή του λογισμικού, λόγω του αναγκαίου χρόνου για βελτιώσεις σε θέματα ασφάλειας και λειτουργικότητας, συναντά αντιδράσεις στον εμπορικό κόσμο, καθώς χάνεται η αγοραστική περίοδος των εορτών.

 

Τα Windows Vista είναι η πρώτη μεγάλη ανανέωση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος της Microsoft μετά την έκδοση των Windows XP, στα τέλη του 2001.

 

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την αναβολή της κυκλοφορίας των Vista, σημαίνει ότι οι συνεργάτες της εταιρείας θα χρειαστεί να περάσουν την πέμπτη μεγάλη εορταστική περίοδο χωρίς μία νέα έκδοση των Windows.

 

Πάντως, η Microsoft θα προχωρήσει κανονικά στην εμπορική κυκλοφορία ορισμένων εκδόσεων του συγκεκριμένου λειτουργικού συστήματος: Το Νοέμβριο θα είναι διαθέσιμη η έκδοση για μεγάλες εταιρείες.

 

Τα Vista θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη νέα αρχιτεκτονική διαδικτυακών υπηρεσιών Indigo, καθώς και τη μηχανή γραφικών Avalon, η οποία θα προσφέρει χαρακτηριστικά όπως ημιδιαφανή παράθυρα και πιο ευκρινείς χαρακτήρες στην οθόνη.

 

news.in.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχως γιατι το pc μου δουλευει μια χαρα(αμα πια) με τα xp μετα απο τοσα χρονια. Γιατι να ξαναρχισουμε τα προβληματα ; :D

Θα προτιμουσα ενα αλλο,πιο σταθερο, λειιτουργικο για τις εφαρμογες τις μουσικης στο pc(δεν το γραφω για να ανοιξω θεμα).

Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ,

Θέλω ν'αλλάξω image...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ειναι οι λυσεις..Πιγκουινακι ( ή linux ) ή MAC...Η πρωτη λυση ειναι ακομα στη φαση "μπε μπε" και εχει πολλα μονοπατια να διανυσει...η δευτερη λυση ειναι βαριδι στη τσεπη του μεσου ερασιτεχνη μουσικου...Και βεβαια, εννοειται πως αφου περασουν 3 χρονια, θα αξιζει καποιος να δοκιμασει το PC, τα περιφερειακα του και τα νευρα του με τα Vista ( γιατι δεν τα λενε Prima Vista? τουλαχιστον θα ξερεις τι παιρνεις )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ειναι οι λυσεις..Πιγκουινακι ( ή linux ) ή MAC

 

η πρωτη λυση ειναι η καλυτερη για ενα desktop συστημα που δεν θελεις να παιξεις παιχνιδια(αν και αρκετοι σοβαροι τιτλοι βγαινουν πλεον και για λinux, οπως το doom3 που δοκιμασα και παιζει μια χαρα) και να κανεις μουσικη. αν και ο eyprotocol εχει κανει ενδιαφεροντα posts για τις προσπαθειες που γινονται απο διαφορα projects που αφορουν την μουσικη.

το μελλον των λειτουργικων, ειναι ξεκαθαρα το linux :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Linux και πάλι Linux παιδες!!!!!!!!! :wink:

 

Δεν το συζητάμε, σαν τα γουιντοους ειναι οταν τα μαθεις (Με τη διαφορά οτι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΑ!!!!!!!)

 

Εγω εχω κανα 3μηνο που προσπαθω (με βιβλιο και εγχιρδιο), και βλεπω οτι πλεον δεν ειναι και τιποτα το απροσιτο....

 

Όπως ξεκινησαμε και μαθαμε τα γουιντους ρε παιδια....... Μια αποφαση ειναι.... και θα ξεχασετε τις εννοιες "κολλημα" "επανεκινηση" "διαμορφωση" και τα σχετικα ασχημα των γουιντους!!!!!!!!!!

 

:twisted: 666 γουιντους 666 :twisted:

"Simplicity is gold"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου