Προς το περιεχόμενο

Tube Pre-amp


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω. Αν βαλω αυτο εδω το πραγματακι http://cgi.ebay.com/Valve-Class-Tube-Headphone-Amplifier-preamp-audio-US1-/250745919982?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a619f19ee μπροστα απο τα ακουστικα μου θα εχω καποια ποιοτικη βελτιωση στον ηχο ? Βασικα , θα αλλαξει κατι ? Και αλλη μια ερωτηση . Η λαμπα για εφετζιλικη ειναι ? η κανει δουλεια ? Ευχαριστω πολυ !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έιχα φιλαρακι μου αυτον τον εξαιρετικό pre-amp και πραγματικά δεν πίστευα στα αυτια μου τα καθαρα που βγάζει και την ικανότητα να βελτιώνει 40~50 % την ποιότητα του ήχου.

Το είχα αγοράσει για να παίζω με ακουστικά την Line6 M13 μια χαρά ήταν.....το ξέρει και ο ffmakis που είναι ο καινούργιος ιδιοκτήτης του πλέον.

Καλά Χριστούγεννα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα Χριστουγεννα και σε σενα φιλε μου.Με καλυψες αρκετα γιατι αυτο σκεφτομουν να κανω να το βαλω μπροστα απο τα ακουστικα μιασ και η πεταλιερα μου τα οδηγουσε πολυ χαμηλα σε ενταση . Κατι ακομα. Δοκιμασες μηπως να το βαλεις μετα απο καποιο Mp3/cd player η κατι τετοιο ? Εκει τι θα κανει λες ? Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως το εχω δοκιμασει και αυτο για να τζαμαρω με Mp3 (backing track) και το μόνο που γλιτωνεις είναι η καταναλωση της μπαταρίας. Πάντος μία μικρή (λέω μικρή) καλυτέρευση στον ηχό την είχα αλλά αυτό εξαρτάτε και από την ποιότητα του εγγραφής του κομματιού.

Είναι καλό το "μικρό " και πολύ καλη κατασκευή.....θα με θυμηθείς θα δείς (με την καλή έννοια) ....άσε που το χρωματάκι στην λάμπα είναι όλα τα λεφτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου