Προς το περιεχόμενο

Hayman E-Drums


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

 

(συνεχίζοντας την έρευνα για αγορά ηλεκτρονικών τυμπάνων) επισκέφθηκα σήμερα ένα κατάστημα που πουλάει αποκλειστικά και μόνο τύμπανα (Drumland το όνομά του) και πληροφορήθηκα για ένα σετ e-drums που λέγεται Hayman D8 (ή D08, ο μαγαζάτορας δεν ήταν απολύτως σίγουρος για το μοντέλο και δεν είχε κάποιο προσπέκτους να μου δείξει, ούτε και κάποιο σετ στη "βιτρίνα"). Το μοντέλο αυτό κοστίζει 1000 ευρώ και περιέχει όλα τα βασικά (ταμπούρο, δύο crash, δύο τομ, βαθύ, hi-hat, kick, πεταλάκια, rack και, νομίζω, ένα ride), το βασικότερο πλεονέκτημά του δε είναι ότι τα τομ-ταμπούρο-βαθύ είναι με διχτάκια. Γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο μοντέλο? Όσο έψαξα στο Internet δεν κατάφερα να βρω πληροφορίες...με δεδομένο λοιπόν ότι η τιμή του είναι πολύ κοντά στην τσέπη μου και ο σκοπός αγοράς e-drums είναι για μένα η πρακτική, αξίζει άραγε η αγορά του μοντέλου αυτού? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

 

Υ.Γ.: Ανταλλακτικά, κατά το μαγαζάτορα, διατίθενται στην αγορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε ψάξε για τις δημοσιεύσεις του spoilt στο E-DRUMS θέμα κάτι αναφέρει.

Έχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι αλλά και τον έχουμε χάσει, όμως παραμένουν οι δημοσιεύσεις του.

Αν θέλεις μετέφερε και το θέμα σου εκεί μιας και υπάρχει σχετικό στο forum, απλά για να μην βρίσκονται σκόρπιες οι πληροφορίες για το ίδιο θέμα.

Then as it was, then again it will be...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου