Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή τεμπο στο ίδιο κομμάτι - ρύθμιση μετρονόμου


Evilnye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού ξεκαθαρίσαμε τη σπουδαιότητα του μετρονόμου για τον σύγχρονο ντράμερ μουσικό, θα ήθελα λίγο τη βοήθεια από όποιον ξέρει ως προς το πως να λύσω το εξής θέμα.

 

Έστω κομμάτι, μέσα στο οποίο αλλάζει το τέμπο, κ έστω ότι θέλω να το ηχογραφήσω αυτό το κομμάτι. Χρησιμοποιώ το ableton lite 8 έκδοση.

Στο ableton γενικά αν πειράξω την τιμή του μετρονόμου πειράζει κ όλα τα tracks και τα φέρνει στην ταχύτητα που του ορίζω (ακόμα και τα audio!!)

Πως θα μπορούσα πχ να παίζει ο μετρονόμος για χ μέτρα στα 70bpm και μετά να πάει στα 100bpm για y μέτρα; Χωρίς να χαλάσει η ηχογράφηση και να πειραχτεί το υπάρχον track?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο Nuendo και cubase υπαρχει το tempo track που εχει ολα τα μετρα και μια γραμμη που ειναι τα bpm που την κοβεις και τη ραβεις οπως θες και το ρυθμιζεις απο κει.Ψαξε για κατι αντιστοιχο στα settings του αbleton.Σιγουρα γινεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρέπει να πας στο master track κάτω κατώ να επιλέξεις το mixer και αμέσως απο κάτω το song tempo και θα σου βγάλει μια γραμμή στο master track για να βάλεις σημεία και να κάνεις το manipulation που θες

 

ελπίζω να γίνεται στο Lite

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου