Προς το περιεχόμενο

Dangerous Demo Day 5/3


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

DANGEROUS DEMO DAY

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΣΤΟ STUDIO ATHENS MASTERING

 

H Athens Pro Audio θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 5 Μαρτίου 2011 και απο τις 12.00-17.00 μμ ένα demo day για τα προιόντα της Dangerous Music στο στούντιο Athens Mastering με καλεσμένο τον Stefan Heger της Dangerous Music.  O Stefan θα παρουσιάσει προιόντα όπως τα Monitor ST, Monitor Master και το νέο BAX EQ. Ο Stefan είναι mastering engineer και έχει δικό του recording και mixing studio.

 

Κλείστε σήμερα μια θέση στο πολύ ενδιαφέρον αυτό event στο τηλέφωνο 210-3836232 η στο email:  [email protected]  Θέσεις περιορισμένες.

------------------------------------------------------------------------------------

 

Σαν κατασκευαστής recording, monitoring, mastering και post-production εξοπλισμού,η Dangerous προσφέρει προϊόντα ανεκτίμητα για οποιοδήποτε digital audio recording περιβάλλον, βάζοντας σε νέο επίπεδο το DAW recording.

 

H Dangerous Music το 2001 ήταν η πρώτη που κατασκεύασε εξειδικευμένο αναλογικό summing bus.Το Dangerous 2-Bus.Το concept ξεκίνησε καθώς κατασκεύαζε custom control modules για το Sterling Sound mastering στη Νέα Υόρκη.Έγινε τόσο δημοφιλές, που άρχισαν να λαμβάνουν παραγγελίες από πάρα πολλά studios κι έτσι ξεκίνησε η παραγωγή.Όλα τα προιόντα της Dangerous είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με mastering-quality standards.

 

Η σειρά προϊόντων τους συμπεριλαμβάνει τα:

 

Dangerous Music 2-Bus

 

Το αναλογικό summing mixer είναι  σχεδιασμένο ειδικά για ψηφιακό audio περιβάλλον. Κατασκευασμένο με πολύ υψηλές προδιαγραφές το Dangerous 2-BUS συγκεντρώνει 16 κανάλια ήχου σε 2 κανάλια stereo, σε ένα αναλογικό περιβάλλον που διατηρεί τις αποχρώσεις, την δυναμική περιοχή και αυτό τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που κάνει τις κορυφαίες αναλογικές κονσόλες αναντικατάστατες.

 

Dangerous Music Monitor ST

 

Το Dangerous Monitor ST είναι ένας monitor controller πολύ υψηλής ηχητικής ποιότητας που αντικαθιστά το monitor section μιας αναλογικής κονσόλας για όσους εργάζονται αποκλειστικά ψηφιακά με σταθμούς εργασίας. Μπορεί να ελέγξει 4 αναλογικές εισόδους, 3 ζευγάρια ηχεία, subwoofer , έχει λειτουργίες talkback,cue, slate, έχει χωριστή είσοδο AUX στο talkback για μετρονόμο και άλλες πηγές και δίνει την δυνατότητα επικοινωνίας με τούς μουσικούς ταυτόχρονα απο τον ηχολήπτη και έναν παραγωγό απο διαφορετικά σημεία. ¨Εχει δύο έξόδους για προενίσχυση ακουστικών και η είσοοδος 4 έχει έλεγχο στάθμης για σύγκριση μιας μίξης με ένα CD αναφοράς σε ίδια στάθμη.Ελέγχεται απο ένα εξαιρετικά εύχρηστο remote control.

 

 

Dangerous Music BAX EQ

 

Η μαγεία πίσω απο το καταπληκτικο αυτό νέο EQ είναι η βασική ιδέα της χρήσης Baxandall φίλτρων και η υλοποίηση του που διήρκεσε πολλά χρόνια. Τα κλασσικά shelving φίλτρα Baxandall ήταν διάσημα ήδη απο την δεκαετία του 60 για την απίστευτη μουσικότητα τους και τον ιδιαίτερο μουσικό ήχο τους.Ο Chris Muth δούλεψε πολλά χρόνια για την δημιουργία ενός σύγχρονου Baxandall EQ.Το Dangerous Music BAX EQ είναι το νέο standard για υψηλού επιπέδου equalization για ηχολήπτες mastering αλλά και ηχολήπτες studio.Προσφέρει απίστευτα μαλακά και μεταξένια υψηλά που πραγματικά δίνουν ζωή στις μίξεις. Επίσης οι χαμηλές συχνότητες αποκτούν σώμα και γίνονται πιο συμπαγείς. Όλα αυτά δε χωρίς περίεργους χρωματισμούς. To νέο στερεοφωνικό EQ προσφέρει ακριβή έλεγχο με ποτενσιόμετρα διακριτά σε στάδια γεγονός που βελτιώνει ακόμα περισσότερο τον ήχο και δείχνει την σημασία στηνλεπτομέρεια της κατασκευής του. Αν θέλετε έναν ακριβό ήχο με σύγχρονη σχεδίαση αλλά και vintage χαρακτήρα ως προς την γλυκύτητα του ήχου , αυτό είναι το EQ που πάντοτε περιμένατε !

 

 

 

Τα προιόντα της Dangerous Music έχουν κερδίσει διάφορα βραβεία, όπως:

 

   * Editors Choice Award – Electronic Musician

   * Ace Awards – Future Music

   * TEC Award για το Dangerous D-Box

   * Top 20 hits of AES 2009 by Mix Magazine για το Dangerous BAX EQ

 

 

 

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου