Προς το περιεχόμενο

stage piano ή midi ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω το LE76 ομως θελω να κανω εξασκηση σε πιανο. Δεν εχω αποφασισει αναμεσα σε midi και stage piano. Το LE δεν εχει και πολυ καλους ηχους πιανου (νομιζω) για να παρω midi 88αρι. Οπως δεν ξερω και τι αισθηση πιανου εχει to Μιδι. Επειδη δεν το εχω ψαξει και πολυ θα ηθελα να ακουσω γνωμες. (εχω δει τα SP της korg) Thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτίμησε ένα stage piano της roland (που έχω την γνώμη οτι έχει τρομερούς ήχους πιάνου σε συνδιασμό με τα reverb - chorus και βάλε απο πάνω το le σε διπλή βάση, βάλε και στο pc σου ένα πρόγραμμα στυλ sampletank ή ανάλογο , συνδύασέ τα και νοιώσε την ευτυχία της απόλυτης ολοκλήρωσης του σύχρονου πληκτρά - πιανίστα.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω θα σου ελεγα να παρεις το kurzweil pc1x 88 η το sp88x.Εχουνε 500 ευρω διαφορα και γενικα εχουν λιγους ηχους αλλα απο touch και απο ηχους πιανου τουλαχιστον θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος.Οσο για επιπλεον ηχους το συνδεεις με το le και ολα καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιταξε της kawai τα μοντελα(mp-4 kai το αμεσως φθηνοτερο es-4...)

εχουν μακραν το καλυτερο κλαβιε και ηχο...σε ηχο μονο η kurzweil ta συναγωνιζεται...τα εχω παιξει ολα και κατεληξα σε αυτα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου