Προς το περιεχόμενο

Φιλαρακι, εχεις να μου δανεισεις εναν Yngwie?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τέλος οι λαϊκοί ήρωες και τα βγαλμένα μέσα από την παράδοση χαρτονομίσματα! Η κυβέρνηση της Σουηδίας προσπαθώντας να ανεβάσει την οικονομία της χώρας προχωρεί σε αλλαγές του νομίσματος της, αντικαθιστώντας κάποια κέρματα με χαρτονομίσματα. Σε κάποια από αυτά θα τιμηθούν οι μοντέρνες φιγούρες της χώρας και μία εξ αυτών είναι ο διάσημος κιθαρίστας Yngwie Malmsteen!

Οι οικονομολόγοι δεν έχουν βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για το αν αυτό θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ωστόσο τι θα λέγατε να ανταλλάξετε κάποια ευρώ για ένα.... Malmsteen!

 

http://www.hit-channel.com/music/music-news/rock-music/item/2268#ixzz1G0nSWBr8

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η όλη είδηση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ραδιοαρβύλας (αν δεν είναι καλαμπούρι). Είναι ένα από τα ονόματα - προσωπικότητες της Σουηδίας που έχουν αναφερθεί σαν πιθανά, το οποίο σημαίνει ότι κι εγώ μπορώ πχ. να στείλω ένα email για τον Μπέργκμαν, την Γκρέτα Γκάρμπο, τους Abba κλπ. ή αν θέλουμε επίπεδο ανάλογο με τον μαλμστην να προτείνουμε και τους Ace of Base, τους Roxette κλπ. Δεν είναι για το ευρώ αλλά για τις σουηδικές κορόνες (λεπτομέρειες: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=154975).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου