baseliner10 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Χωρίς να τον προϊδεάσεις πες του να μιμηθεί χωρίς μπάσο (στον αέρα) το στυλ του Flea ή του Robert Trujillo ή όποιου γουστάρει τέλος πάντων. ta-da!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LoathBass Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Σαν αριστερόχειρας που παίζει με μπάσο για δεξιόχειρες μπορώ να πω πως ότι και να διαλέξει θα το συνηθίσει αργά η΄γρήγορα αν ασχοληθεί. Εγω πλέον δεν μπορώ να παίξω με αριστερό μπάσο ούτε για πλάκα. Επειδή κάπου αναφέρθηκε οτι είναι καλή ιδέα να είναι το δυνατό χέρι στην ταστιέρα να πω πως το δεξί μου χέρι προσαρμόστηκε εκπληκτικά γρήγορα στο ρόλο του ,με πολυ καλά αποτελέσματα , αλλα το αριστερό χέρι πέρασε κάμποσος καιρός μέχρι να μπορέσω να το φέρω σε αξιοπρεπή επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Χωρίς να τον προϊδεάσεις πες του να μιμηθεί χωρίς μπάσο (στον αέρα) το στυλ του Flea ή του Robert Trujillo ή όποιου γουστάρει τέλος πάντων. ta-da!! Χαχαχα... Πλάκα πλάκα αυτό είναι πολύ καλή ιδέα... :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Ειμαι (μαλλον) δεξιοχειρας αλλα ολες τις ψιλοδουλειες τις κανω με το αριστερο! (γραψιμο, ζωγραφικη, καπνισμα κτλ). Με το δεξι θα χτυπησω κατι εκτως αν μιλαμε για σφυρια και προκες που χρησιμοποιω και παλι το αριστερο :) Επισης κλοτσαω με το δεξι και το αριστερο μου ''μπασιμο'' οταν παιζω μπασκετακι δεν ειναι οτι καλυτερο :P Οτι να ναι! Παντως αν του αφησεις μπροστα του μια κλασσικη ,ας πουμε, και τον βαλεις να την σηκωσει και να την ακουμπησει στο ποδι του οπως του ερ8ει , τοτε μαλλον φαινεται πιο χερι προοριζει για καθε δουλεια. Με εμενα ετσι εκαναν οταν ημουν μικρος. ;) υγ Λες να καναμε κοτσανα ? 8) παει η καριερα... φτου! ;D Α ρε μανα, θα λιωναμε τους χρυσους δισκους και τις πλατινες ;D ;D ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Χωρίς να τον προϊδεάσεις πες του να μιμηθεί χωρίς μπάσο (στον αέρα) το στυλ του Flea ή του Robert Trujillo ή όποιου γουστάρει τέλος πάντων. ta-da!! + 1000 Εχει αποδειχτει σωστη αυτη η μεθοδος.Πες του να παιξει air guitar οπως θα φανταζοταν τον εαυτο του να παιζει κανονικα με οργανο.Μετα πες του να κανει πως παιζει απο την αλλη.Για ενα περιεργο λογο(καλα οχι και τοσο περιεργο :P) , χωρις να εχει πιασει ποτε στη ζωη του κιθαρα , μια απ'τις δυο θεσεις δεν θα τον βολευει. Εγω ετσι ανακαλυψα οτι το ανηψακι μου ειναι αριστεροχειρας. Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
con_bass Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Εχει αποδειχτει σωστη αυτη η μεθοδος.Πες του να παιξει air guitar οπως θα φανταζοταν τον εαυτο του να παιζει κανονικα με οργανο.Μετα πες του να κανει πως παιζει απο την αλλη.Για ενα περιεργο λογο(καλα οχι και τοσο περιεργο :P) , χωρις να εχει πιασει ποτε στη ζωη του κιθαρα , μια απ'τις δυο θεσεις δεν θα τον βολευει. Εγω ετσι ανακαλυψα οτι το ανηψακι μου ειναι αριστεροχειρας. Κάτι τέτοιο ισχύει σίγουρα; Γιατί κι εγώ δεξιόχειρας είμαι, μπάσο παίζω με το δεξί plucking hand και τα λοιπά αλλά όταν ήμουν μικρός και μιμόμουν κιθαρίστες μπροστά από τον καθρέφτη, έκανα το αριστερό μου plucking hand. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Eεεε... ίσως επειδή στον καθρέφτη φαινόσουν δεξιόχειρας ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myrsias Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Ναι αλλά η κίνηση του χεριού που χειρίζεται τα ρυθμικά, έχει μεγαλύτερη απαίτηση σε ακρίβεια και ταχύτητα. Θεωρώ ότι καλά κάνουμε κ είναι τέτοια η τοποθέτηση των χεριών με τα όργανα. Συμφωνώ απόλυτα. Μπορεί να θεωρηθεί άκυρο (και πιθανότατα να είναι κιόλας), αλλά άλλο η δύναμη και άλλο η ακρίβεια. Πχ, στο αυτοκίνητο, το πόδι που εφορμόζει την περισσότερη δύναμη είναι το αριστερό (στον συμπλέκτη) αλλά αν προσπαθήσεις να χειριστείς το φρένο με το αριστερό (και φοράς ζώνη, έτσι ώστε να ζήσεις και να καταγράψεις το αποτέλεσμα), θα καταλάβεις πως το δεξί είναι πιο ακριβές... παίζει βέβαια ρόλο και η εξάσκηση, αλλιώς θα έβγαζαν και αυτοκίνητα για αριστερόχειρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Eεεε... ίσως επειδή στον καθρέφτη φαινόσουν δεξιόχειρας ;D Μαλλον γι αυτο ;D Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2011 Απορία: Το να διαβάζεις συγχορδίες κλπ ειναι "θεμα" οταν παίζεις αριστερο όργανο; Εχω την αίσθηση οτι τα βιβλια ειναι γραμμένα με δεξιοχειρη αντίληψη. http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση