Προς το περιεχόμενο

Πλανητικα Gong του Don Conreaux


Προτεινόμενες αναρτήσεις

post-tits-or-gtfo.thumbnail.png

 

Η φρασεολογία σου είναι φτωχή και θα ήθελα να αποδώσεις το κομμάτι πιο κοντά στο αυθεντικό, αφού πρόκειται για κάβερ και όχι διασκευή. Συνέχισε όμως, έχεις ταλέντο.

Ανταποδίδω τις ευχές, φιλάκια.

 

@theoctapus Καταρχήν είμαι ένας, οπότε δεν χρειάζεται πληθυντικός. ;)

Εξαιτίας σου και με αφορμή των γραφομένων σου, θα θίξω κάτι που γίνετε κατ' επανάληψη.

Κακώς ή καλώς, αρέσουν δεν αρέσουν οι απόψεις μου, συμφωνείς ή διαφωνείς, εγώ σχολιάζω επί λέξη κάτι που κάποιος λέει. Και το στοιχειοθετώ. Στο συγκεκριμένο θέμα δεν τάχθηκα υπέρ του μέγα διδασκάλου και της διδασκαλίας του.

Εσύ εν αντιθέσει, αοριστολογείς διαλέγοντας στρατόπεδο κατά το δοκούν, προσπαθώντας να στηρίξεις τα ευκόλως εννοούμενα. Σε δικαιολογώ. Οι περισσότεροι αυτό κάνουν.

Όπως είπε και ένας φίλος μου: ''Χειρότεροι από τους συνωμοσιολόγους, είναι οι αρνητές των συνωμοσιολογιών''. Επιβεβαιώνεται κάθε μέρα.

Που έδωσα ερμηνεία ? Η απουσία απόδειξης, είναι απουσία απόδειξης.

Υπάρχουν εξωγήινοι? Ναι. Όχι. Μπορεί. Ο harilatron μπορεί να τους έχει δει κιόλας. :)

Όλα ''σωστά'', μέχρι να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ το αντίθετο τους.

Υπάρχει αγάπη? Υπάρχει θεός ? Υπάρχει λογική ? Υπάρχει λύσης ? Υπάρχει ελπίς ? Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες ? Υπάρχει ο blue ?

Χάρην της κουβέντας, απαντάω εγώ, όχι σε όλα. Και εσύ, ναι σε όλα. Ποιος έχει δίκιο ?

Φασκελωκουκούλωστα. Αυτή είναι η απάντηση. Δώσε εσύ λογική εξήγηση, να δώσω και εγώ, να δούμε μετά από πόση ώρα θα καταλήξουμε στο ότι δεν συμφωνούμε.

Η πίστη. Μάλιστα. Η πίστη σου κόντρα στην πίστη μου, καταλήγει μαθηματικά σε πόλεμο.

Γι αυτό και εγώ δηλώνω άθεος, άρα και ειρηνιστής. ;D

Μπάνιο κάνω και με μπρατσάκια άμα λάχει, Ε, αφού όλοι μάθανε κολύμπι, ας μείνει και κάποιος να μην ξέρει. Τι στην ευχή, όλοι κολυμβητές θα γίνουμε ?

 

@odis13 Όπως το διατύπωσες τώρα, δεν διαφωνώ, αλλά όσο υπάρχει αμφιβολία, ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για αυτό, στους πολιτικά σωστούς.

 

Και ένα κουτσομπολιό που μπορεί να έχετε ακούσει, μπορεί και όχι.

Ο τύπος σε ένας χωριό λέει, βρέθηκε με mercedes, από την φραπελιά που έδινε σε γνωστό Αθηναίο. Και αυτός σαν δείγμα ευγνωμοσύνης του έκανε δώρο το τουτού.

Επίσης κάποιοι που ακόμα πίνουν το εν λόγω ρόφημα, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, πως τους τονώνει και δρα ευεργετικά πάνω τους. Ποιος ξέρει ? Αστικός μύθος ?

Είμαι βέβαιος πως γνωρίζετε (τουλάχιστον τέσσερις εδώ μέσα) ότι είναι φούμαρα και αλχημείες. ;D

If you want to be a hippie...you 're too late.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 84
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

The Dave Clark Five - Everybody Get Together (STEREO)

C'mon, people now

Smile on your brother

Everybody get together

Try to love one another right now

 

Dave Clark Five (δεν εχει γελιο ο ντραμμερ?)

 

Δεν ειμαι off topic--προσπαθω να αγαπηθουμε! Αγαπηθειτε διαφωνωντας. Ειναι θεμιτο.

Καλο βραδυ και νασαστε ολοι καλα..και αχρειαστες ναναι ολες οι θεραπειες, εναλλακτικες και μη.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι, οχι με παρεξήγησες. Ο πληθυντικός χρησιμοποιήθηκε γιατί αναφέρομαι γενικά στην θεματολογία αυτού του τύπου συζητήσεων και όχι αποκλειστικά σε αυτά που είπες.

 

Και το στοιχειοθετώ.

 

Όχι πάντα.

 

Όπως είπε και ένας φίλος μου: ''Χειρότεροι από τους συνωμοσιολόγους, είναι οι αρνητές των συνωμοσιολογιών''. Επιβεβαιώνεται κάθε μέρα.

 

Στην δικιά σου κοσμοθεωρία ίσως. Και συγνώμη αλλά η υιοθέτηση μιας τέτοιας άποψης ζέχνει μπουρδολογία και απύθμενη βλακεία. Και εμένα ο ξάδερφός μου είναι πιλότος και θα του πω να έρθει να σε μπομπαρδίσει. Αδερφέ, πιστεψέ με δεν σε κολακεύει αυτό και ακόμα πιο πολύ το γεγονός οτι δεν κατανοείς γιατί.

 

Δεν τίθεται θέμα καλύτερος/χειρότερος. Τα πράγματα είναι απλά. Σχηματίζω μια εικόνα στο μυαλό μου. Έχω προσπαθήσει να την τεκμηριώσω για εμένα κυρίως και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι φαίνεται σωστή. Την μοιράζομαι με άλλους. Αυτομάτως, θέλω δεν θέλω, η "θεωρία" μου μπαίνει σε διαδικασία δοκιμασίας και κρίσης. Η συζήτηση ανοίγει. Δεν κρίνεται κανείς σαν προσωπικότητα παρά μόνο όταν αποποιείται της συζητήσεως και αξιωματοποεί τα λεγόμενά του. Η λογική είναι ο τελικός (και μόνος) κριτής. Τα προβλήματα είναι κυρίως δύο, ένα, η έλλειψη γνώσεων (δικαιολογημένη, δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα) και δύο, η απροθυμία να αποδεχτεί κανείς την πιθανότητα να σφάλει.

 

Όλα ''σωστά'', μέχρι να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ το αντίθετο τους.

 

Και εκεί είναι που εμείς οι δύο διαφέρουμε. Εγώ λέω όλα "λάθος", μέχρι να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ το αντίθετο τους. Ποιός είναι αυτός που αναζητεί;

 

Χάρην της κουβέντας, απαντάω εγώ, όχι σε όλα. Και εσύ, ναι σε όλα. Ποιος έχει δίκιο ?

 

Δεν μπορώ να σου πω ποιός έχει δίκιο. Για να στο πω αυτό πρέπει να κατανοήσω πλήρως τον εκάστωτε χώρο, να τον μελετήσω ενδελεχώς, να δοκιμαστώ μέσα σ' αυτόν και μετά ίσως, ίσως σου πώ κάτι. Το μόνο που μπορώ σε κάποιες περιπτώσεις να κάνω είναι να σου πω ποιός έχει άδικο.

 

Η πίστη. Μάλιστα. Η πίστη σου κόντρα στην πίστη μου, καταλήγει μαθηματικά σε πόλεμο.

 

Μόνο αν είσαι πολεμοχαρής.

 

Όταν υπάρχει άρνηση της λογικής υπάρχει μόνο πίστη. Είμαι απολύτως ΟΚ με κάποιον να το δέχεται αυτό και να το αναγνωρίζει στον εαυτό του, δεν είμαι καθόλου ΟΚ να το παρουσιάζει ως αλήθεια, δεν είμαι καθόλου ΟΚ να ενοχλείται όταν κάποιοι το κρίνουν.

 

Γαιτί πολύ απλά, δεν μπορείς κύριος να παίρνεις τα μισά από εδώ και τα μισά από εκεί για να συνθέσεις το όλο που ταιριάζει σε αυτά που καταλαβαίνεις και μετά να το παρουσιάζεις και ως δύσκολη μεταγνώση που απαιτεί άνοιγμα πυλών για την κατανόησή του. Ιδιαίτερα όταν τα δεύτερα μισά ανήκουν στην αντεπιχειρηματολογία της ερμηνείας σου.

 

Ακριβώς έτσι. Τουλάχιστον ας έχει τα κότσια να παραδεχτεί την άγνοιά του. Η πνευματική υπεροψία είναι το λιγότερο προσβλητική.

 

Για πες βρε φιλόσοφε, πόσοι επιστημονικοί κλάδοι έχουν προσφέρει στο να μπορούμε εμείς να κάνουμε αυτή την συζήτηση, πόσες εργατοώρες, πόσο ανθρώπινο δυναμικό;

 

"...που και η επιστήμη ακόμη εν έτη 2011 δεν έχει προσφέρει απαντήσεις. "

 

Αστείο. Να μου πείς, έτσι είναι οι φιλόσοφοι.

 

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αστείο. Να μου πείς, έτσι είναι οι φιλόσοφοι.

 

Δεν είναι έτσι οι φιλόσοφοι. Φιλοσοφία, σημαίνει "φιλία προς τη σοφία" (όπου "σοφία" νοείται η καθολικώς αποδεκτή ως υπάρχουσα αφηρημένη έννοια, όχι η κα. Σοφία από το διπλανό φούρνο).

 

Δεν βλέπω καμία φιλία προς τη σοφία: βλέπω (και μάλιστα, πεντακάθαρα) μία προσπάθεια αφ' υψηλού αντιμετώπισης από κάποιον που απευθύνεται σε όλους σα να είμαστε (σωκρατικώς οριζόμενοι) ως μαθητές, ενώ δεν τον έχουμε χρίσει δάσκαλο.

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα να είμαι πιο αναλυτικός, αλλά κάνω και κάτι δουλείτσες . Τέσπα.

Καταρχήν στοιχειοθετώ, δεν σημαίνει ότι έχω και δίκιο.

Το σχόλιό σου για την ρήση του φίλου μου, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το παρακάτω σχόλιό σου, περί σωστού-λάθους. Και εξηγώ. Και χρησιμοποιώ τα λόγια σου.

Αν λες λάθος όλα, τότε θεωρητικά είσαι με τους ''συνωμοσιολόγους''. Αυτούς που ψάχνουν.

Οπότε, χωρίς να ζητάς συγνώμη (κουβέντα κάνουμε), πες του ξαδέλφου να μπομπαρδίσει

εσένα. Και να αφήσει εμένα ήσυχο. ;D

Όσο για το, να κατανοήσω, δεν βοηθάς φίλε.

Η λογική λες είναι ο κριτής, ενός προβλήματος που δεν είναι λογικής. Ο κριτής είναι ο κάθε ένας που θα το ακούσει και θα στηρίξει την μία ή την άλλη άποψη ή ακόμη ακόμη, θα προτείνει και κάποια τρίτη δική του και ίσως και πιο στιβαρή.

Σε αυτές τις αναζητήσεις τέλος, δεν τίθεται θέμα έλλειψης γνώσεων, παρά, κριτικής σκέψης και αληθοφανών επιχειρημάτων. Και το δικαίωμα να αλλάξεις γνώμη, εάν άλλες συνισταμένες και άλλα δεδομένα, παρουσιαστούν στην συνέχεια.

Για την πίστη δεν λέω τίποτα, παρά μόνο πως δεν παράγετε από την ύπαρξη ή την ανυπαρξία της λογικής. Φτάνουν κάποιοι σε αυτήν και από τους δύο δρόμους.

Τα της τελευταίας παράθεσης, μπορεί να έστεκαν αν μιλάγαμε για κάποιο επιστημονικό πεδίο, όπου κάποιος θα προσπαθούσε να φτιάξει ένα παζλ χρησιμοποιώντας κομμάτια από πέντε έξι διαφορετικά θέματα  και όχι για αόριστες έννοιες όπως σου είπα και πριν.

 

Και εργατοώρες και ιδρώτα και αίμα. Δεν χαίρεσαι που μπορούμε ? Χαίρομαι και εγώ.

Χαίρετε !! ;D

If you want to be a hippie...you 're too late.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πω κι εγώ την άποψή μου . Προσωπική είναι ,μη με παρεξηγείτε.

Τι είδα στο συγκεκριμένο ποστ και τι παρατηρώ ,όσο καιρό είμαι στο φόρουμ.

Ο άνθρωπος έκανε μια δημοσίευση. Ομολογώ ,ότι όπου ακούω μεγάλους διδασκάλους γελάω . Είναι αμετροέπεια ,άσχετα αν το αγαπημένο μου γκρουπ αυτοαποκαλείτε ως η καλύτερη ρ&ρ μπάντα ,γιατί ασπλούστατα είναι  ;D

Ξεκινάει λοιπόν ένας υπεύθυνος του φόρουμ και ειρωνεύεται ασύστολα το ποστ . Επαναλαμβάνω αυτές τις εξυπνακίστικες ειρωνίες θα μπορούσα να τις κάνω κι εγώ, είναι γεγονός ότι μου τις προκαλούσε το κείμενο . Δεν ανέχομαι τους μεγάλους διδάσκαλους  ;D

Το πρόβλημά μου ,κατά τη ταπεινή μου άποψη ξεκινάει και τελειώνει στο ότι η ιδιοκτησία και η διαχείρηση του φόρουμ ,έχει κάνει ένα βασικό λάθος .

Καλώς ,ή κακώς ,μάλλον καλώς για όλους μας ,υπάρχει ένα φόρουμ αρκετά ενδιαφέρον στα περί μουσικής ,το οποίο όμως ακροβατεί μεταξύ ερασιτεχνισμού και επαγγελματισμού.

Τι θέλω να πω. Από τη μία εισπράτουν κάποιοι?-κάποιος ? λεφτά από διαφημήσεις ,εξαιτίας της συμμετοχής όλων ,δλδ και εμένα και του κάθε εμένα και συγχρόνως οι διοικούντες λειτουργούν αυθαίρετα και παρείστικα ,σύμφωνα με το κατά πως αισθάνονται οι ίδιοι και οι φίλοι τους κάθε φορά και όχι με εταιρικά κριτήρια.

Θα μου πεις ,δε γουστάρεις ,πήγαινε σε άλλο, καλύτερο μαγαζί . Ναι είναι μια άποψη  .

Το θέμα δεν είναι αν εγώ ή ο καθένας θα μείνει ή θα φύγει . Το θέμα είναι να μάθουμε τρόπους καλής συμπεριφοράς, ο καθένας σαν άνθρωπος και οι υπεύθυνοι σύμφωνα με τη θέση που έχουν. Καλώς ή κακώς, άλλη βαρύτητα και σχέση έχω εγώ με το φόρουμ και άλλη κάποιος που διαχειρίζεται . Οι χαβαλέδες ,οι ειρωνίες και οι τσαμπουκάδες παίζουν μόνο στους γνωστούς σας ,όχι στο κάθε φουκαρά που δεν έχει τη δύναμη του λουκέτου.

Είπαμε ,είμαστε σε ένα φόρουμ που εισπράτει ,έστω κι αν εισπράττει λιγότερα από αυτά που δίνουν οι-ο ιδιοκτήτης.

Συγνώμη γαι την επιθετικότητα , δεν είναι στο χαρακτήρα μου . Συμβουλή προς κάποιους-κάτι  που συμπαθώ είναι

 

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι έτσι οι φιλόσοφοι. Φιλοσοφία, σημαίνει "φιλία προς τη σοφία" (όπου "σοφία" νοείται η καθολικώς αποδεκτή ως υπάρχουσα αφηρημένη έννοια, όχι η κα. Σοφία από το διπλανό φούρνο).

Δεν βλέπω καμία φιλία προς τη σοφία: βλέπω (και μάλιστα, πεντακάθαρα) μία προσπάθεια αφ' υψηλού αντιμετώπισης από κάποιον που απευθύνεται σε όλους σα να είμαστε (σωκρατικώς οριζόμενοι) ως μαθητές, ενώ δεν τον έχουμε χρίσει δάσκαλο.

 

Να μίλαγε κανένας άλλος, να μην το σχολίαζα.

Αλλά εσύ Βρούτε ? Εσύ ? Ο προκόψασας, ο αναγνωρισμένος, ο γνώστης, ο μύστης και δεν θυμάμαι και εγώ τι άλλα επίθετα έχεις χρησιμοποιήσει για τον εαυτό σου. Εσύ ?  ;D

Πάρε την σκούφια σου και βάρα με, αφέντη. ;D

If you want to be a hippie...you 're too late.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Θα ήθελα να είμαι πιο αναλυτικός, αλλά κάνω και κάτι δουλείτσες . Τέσπα.

...

 

Ρε φιλόσοφε μας έχεις ταράξει στη Φιλοσοφία (τκ) και ακόμα δεν έχεις ανταποκριθεί στο αίτημα του blue.

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πω κι εγώ την άποψή μου . Προσωπική είναι ,μη με παρεξηγείτε.

Τι είδα στο συγκεκριμένο ποστ και τι παρατηρώ ,όσο καιρό είμαι στο φόρουμ.

Ο άνθρωπος έκανε μια δημοσίευση. Ομολογώ ,ότι όπου ακούω μεγάλους διδασκάλους γελάω . Είναι αμετροέπεια ,άσχετα αν το αγαπημένο μου γκρουπ αυτοαποκαλείτε ως η καλύτερη ρ&ρ μπάντα ,γιατί ασπλούστατα είναι  ;D

Ξεκινάει λοιπόν ένας υπεύθυνος του φόρουμ και ειρωνεύεται ασύστολα το ποστ . Επαναλαμβάνω αυτές τις εξυπνακίστικες ειρωνίες θα μπορούσα να τις κάνω κι εγώ, είναι γεγονός ότι μου τις προκαλούσε το κείμενο . Δεν ανέχομαι τους μεγάλους διδάσκαλους  ;D

Το πρόβλημά μου ,κατά τη ταπεινή μου άποψη ξεκινάει και τελειώνει στο ότι η ιδιοκτησία και η διαχείρηση του φόρουμ ,έχει κάνει ένα βασικό λάθος .

Καλώς ,ή κακώς ,μάλλον καλώς για όλους μας ,υπάρχει ένα φόρουμ αρκετά ενδιαφέρον στα περί μουσικής ,το οποίο όμως ακροβατεί μεταξύ ερασιτεχνισμού και επαγγελματισμού.

Τι θέλω να πω. Από τη μία εισπράτουν κάποιοι?-κάποιος ? λεφτά από διαφημήσεις ,εξαιτίας της συμμετοχής όλων ,δλδ και εμένα και του κάθε εμένα και συγχρόνως οι διοικούντες λειτουργούν αυθαίρετα και παρείστικα ,σύμφωνα με το κατά πως αισθάνονται οι ίδιοι και οι φίλοι τους κάθε φορά και όχι με εταιρικά κριτήρια.

Θα μου πεις ,δε γουστάρεις ,πήγαινε σε άλλο, καλύτερο μαγαζί . Ναι είναι μια άποψη  .

Το θέμα δεν είναι αν εγώ ή ο καθένας θα μείνει ή θα φύγει . Το θέμα είναι να μάθουμε τρόπους καλής συμπεριφοράς, ο καθένας σαν άνθρωπος και οι υπεύθυνοι σύμφωνα με τη θέση που έχουν. Καλώς ή κακώς, άλλη βαρύτητα και σχέση έχω εγώ με το φόρουμ και άλλη κάποιος που διαχειρίζεται . Οι χαβαλέδες ,οι ειρωνίες και οι τσαμπουκάδες παίζουν μόνο στους γνωστούς σας ,όχι στο κάθε φουκαρά που δεν έχει τη δύναμη του λουκέτου.

Είπαμε ,είμαστε σε ένα φόρουμ που εισπράτει ,έστω κι αν εισπράττει λιγότερα από αυτά που δίνουν οι-ο ιδιοκτήτης.

Συγνώμη γαι την επιθετικότητα , δεν είναι στο χαρακτήρα μου . Συμβουλή προς κάποιους-κάτι  που συμπαθώ είναι

 

+ γενικά.

Μην άγχεσαι και μην εξίστασαι samy παιδί μου. ;D

Ακούω το κλειδί που γυρίζει, ακούω........ακούω.. ;)

 

If you want to be a hippie...you 're too late.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου