Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με M AUDIO BX8a και midi keyboard


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποιω τα εν λογω ηχεια μαζι με μια καρτα ηχου Mackie Onyx Satellite και ενα midi keyboard )M audio keystation 61 es συνδεδεμενο μεσω usb και το προβλημα που μου παρουσιαζεται ειναι οτι τα ηχεια κανουν εντονο distortion οταν τα χρησιμοποιω για να παιξω πχ πιανο μεσω του Αbleton k true pianos. Δεν ειναι προβλημα καμμενου κωνου κ.λ.π καθως δεν παρουσιαζεται οταν κανω απλη αναπαραγωγη μουσικης σε πολυ μεγαλυτερες εντασεις. Εχω ελεγξει τις σταθμες και δεν πρεπει να γινεται καποιο overloading στα inputs. Γνωριζει κανεις που μπορει να οφειλεται και που αλλου πρεπει να ψαξω?

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλον θέμα της κάρτας ήχου και του DAW που χρησιμοποιείς ειναι. Το MIDI κλαβιέ δεν επηρεάζει τον ήχο καθώς στέλνει μόνο midi δεδομενα στο DAW και αυτό αναλαμβάνει να παράξει τον ήχο μέσω του εκάστοτε VST που χρησιμοποιείς. Το πιο πιθανό είναι να είναι θεμα αρκετά φορτωμένου project με πολύ μικρές τιμές Latency και το συστημα να μη μπορεί να ανταπεξελθει για αυτό και ακούς τον παραμορφωμένο ήχο. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις ένα άλλο πιο λιτό VST σε ένα νέο project με μόνο ένα midi track και δες αν σου παρουσιαζετε πάλι το πρόβλημα , παίξε λιγο και με το latency ανεβάζοντας το σε μεγαλύτερες τιμες σταδιακά μεχρι να δεις που σταματάει το πρόβλημα και ξεφόρτωσε το pc σου από περιτά προγραμματα - antivirus κτλ. για να έχεις καλύτερη και πιο trouble free αποδοση στο DAW σου. Καλό θα ήταν να εγκαταστήσεις και τους τελευταίους drivers της κάρτας  ήχου σου και να δοκιμάσεις να συνδέσεις το κλαβιέ σε ένα διαφορετικό USB.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου