giorgos_krhth_91 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Εγω στην ακουστικη ο αδερφος μου στην ηλεκτρικη ενας roland και ενα drum machine,πειραματα βασικα,πως σας φαινεται? http://www.youtube.com/user/DjTrikalos#p/a/u/2/08fPn7nE8aU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 ...πως σας φαινεται? Πως να μας φανεί. :o Δε μου λές το προσωνύμιό σου (DJ Trikalos) το πήρες από τα Τρίκαλα, ή επείδή είσαι καλόςΧ3? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgos_krhth_91 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 To dj trikalos ειναι ο λογαριασμος του κολλητου μου που ειναι απο τα τρικαλα. Απλα μια ηχογραφηση που πετυχα ηταν και ειπα να το ανεβασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Εγω στην ακουστικη ο αδερφος μου στην ηλεκτρικη ενας roland και ενα drum machine,πειραματα βασικα,πως σας φαινεται? http://www.youtube.com/user/DjTrikalos#p/a/u/2/08fPn7nE8aU Η αρμονια του κομματιου μου αρεσε..η ηλεκτρικη κιθαρα δεν ειναι καλη...καθολου καλη....κανει και πααααααααρα πολλα φαλτσα... Τωρα για το drum machine...καλυτερα να ελειπε...μ αρεσει και η αγωνια στη φωνη..πιο γρηγορα πιο γρηγορα ;D I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgos_krhth_91 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Και μενα η μελωδια μου αρεσε πολυ για αυτο και το ανεβασα,η ηλεκτρικη κιθαρα τα εχει τα λαθη της ναι αλλα δεν ηταν ουτε 4 μηνες που επαιζε ο μικρος οταν το γραψαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Και μενα η μελωδια μου αρεσε πολυ για αυτο και το ανεβασα Αρμονια...μην μπερδευεσαι... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Sorry,αλλά δεν είναι για δημοσίευση το δημιούργημα σας.... :P Θέλετε δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση