Προς το περιεχόμενο

Καλοκαιρινο κομματι απο Marooned.


marooned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την καλησπερα μου στο forum.  Παιδευομαι εδω και λιγο καιρο με ενα κομματι το οποιο θα ηθελα να θεσω προς σχολιασμο. Απεχει λιγο ακομα απο να το θεωρησω τελιωμενο αλλα θα ηθελα μερικες αποψεις και συμβουλες ως προς την μιξη ( τι θα επρεπε να ανεβασω/κατεβασω, EQ κλπ )

Song_01.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατεβασε την κιθαρα,εινaι πολύ δυνατά. Σαν ιδεα ειναι ωραια. Βαλε ποιο groova-ριστα τυμπανα γιατι ενω το μπασσο groova-ρι τα τυμπανα ειναι πισω.(Ειδακ στο 2:51 χαθηκαν τελειως. Αλλαξε το φιναλε ή κανε ποιο μεγαλο Fade out το εκανες πολυ αποτομα και πανω που νομιζα οτι θα χωσεις σολιες τρελαμενες το εκοψες !!!!

 

Γενικα ειναι πολυ ωραιο ,πιστευψ οτι αν βαλεις ποιο επιθετικα τυμπανα και μπασσο θα γινει και γαμω.Τραβα κι αλλες σολιες στο τελος και κανε ποιο μεγαλο Fade out.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μουσικά μου άρεσε πολύ μέχρι το 2:20. Το θέμα που ξεκινάει από εκεί και μετά, δε μου κολλάει με το ύφος του προηγούμενου (το οποίο είναι πρωτότυπο και ξεφεύγει από τις κλασσικές νόρμες του είδους) και ενώ αρχικά θα το έλεγα ορχηστρικό κομμάτι, αποκτάει στυλ μεταλοϊνστρουμένταλ (θυμίζει και Iron Maiden αρκετά μάλιστα). Για κάποιους βέβαια αυτό μπορεί να είναι καλό.

 

Όσον αφορά τη μίξη, συμφωνώ με τον mick είδικά όσον αφορά την ένταση της lead κιθάρας.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για τα σχολια σας. Εχετε δικιο για την κιθαρα , ειναι πολυ δυνατα , οπως και το μπασσο ανεβοκατεβαινει τωρα που το παρατηρω καλυτερα.

 

(Ειδακ στο 2:51 χαθηκαν τελειως. Αλλαξε το φιναλε ή κανε ποιο μεγαλο Fade out το εκανες πολυ αποτομα και πανω που νομιζα οτι θα χωσεις σολιες τρελαμενες το εκοψες !!!!

 

Σκοπιμα τα τυμπανα χαθηκαν απο εκει, αλλα αποτι καταλαβαινω δεν εκαναν μεγαλο σουξε. Οσο για το finale το δουλευω αλλα για τρελλαμενες σολιες δεν δυναται το χερι.  ;D

 

Θα το δουλεψω κι'αλλο και θα επανελθω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου