Προς το περιεχόμενο

local consumer-oriented shops - ή αλλιώς Αθηναϊκό καταστημα ηλεκτρον


Tthawth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η προθεσις μου ήταν απλή. Βρήκα ελευθερο χρόνο να modάρω τα ηλεκτρονικά του μπάσου. Πληροφορίες επι του θέματος βρήκα παρα πολές σε αμερικάνικο forum. Η μόνη αγορά που χρειαζόμουν ήταν ενας επιλογέας τριών θέσεων να αντικαταστήσει τον stock (δυο θέσεων). Το πολυπόθητο εξαρτηματάκι είναι αυτο: http://parts.digikey.com/1/parts/982597-switch-toggle-4pdt-3-way-s-lug-7411syzqe.html .

Ε λοιπόν γύρισα ολα τα συνοικιακά καταστήματα, και όσα βρήκα στο δρόμο μου μέχρι το Κατουμα και τον Φανο. Όλοι εξεφρασαν την ίδια έκπληξη. Δεν υπάρχει διακοπτης τριων "ON" θέσεων στο stock τους. Και κανεις δεν φανηκε προθυμος να παραγγείλει ένα. Αυτο πρακτικως σημαίνει οτι το moding ΔΕΝ ειναι πραγματοποιήσιμο στην Αθήνα. Εξέφρασα την θλιψη μου στο σχετικο αμερικάνικο forum απο όπου είχα πάρει πληροφορίες επι του mod και η ταπεινωτική απαντηση απο παλικάρι που δεν ειχε καταλαβει οτι δεν ημουν στην Αμερική ήταν η εξής: "Most local consumer-oriented shops will have no clue."

Μου πρότειναν να παραγγείλω απο το digikey το εξάρτημα. Το κόστος αποστολής όμως ειναι διπλάσιο της τιμής του διακοπτη. Θα πρεπει να πληρώσω δηλαδη τρεις φορες ακριβότερα ενα toggle switch.

Και ερωτώ. Κάνω κάτι λάθος; Υπάρχει κάποιο σκληροπυρηνικό καταστημα ηλεκτρονικών που να έχει πληθώρα απο διακοπτες που να μου διέφυγε της ερευνας αγορας; Έτσι ειναι τα πραγματα και εγω ειμαι ο υπεραπαιτητικός; τι;

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου