Προς το περιεχόμενο

Νεος στα keyboards με πολλές απορίες.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωπς, γράψε λάθος τότε, κατάλαβα λάθος, εσύ είσαι δικός μας, από την καλή γενιά.

Δεν χρειάζεσαι λοιπόν συμβουλές και καθοδήγηση στο κομμάτι το τεχνολογικό.

Θα σταθώ σε ένα σημείο μόνο, αφού τόσα χρόνια ντύνεις μουσικά ωραία πράματα που φτιάχνεις, έχεις έρθει έστω και σε επιδερμική επαφή με το κομμάτι σύνθεση.Τώρα θα μου πεις ναι ρε μεγάλε αλλά δεν ξέρω τι είναι το sus4 και τι οπλισμό έχει ή τάδε κλίμακα.Το να διαβάσεις μια παρτιτούρα όπως διαπίστωσες και εσύ από μόνος σου δεν είναι βουνό.Ούτε και να την εκτελέσεις μετά από καθημερινή εξάσκηση.Ίσως να εστίαζες λίγο παραπάνω στο κομμάτι "σύνθεση", σε βασικά και απλά πραματάκια, ποια βαθμίδα μπορεί να αντικαταστήσει κάποια άλλη, τι παραλλαγές έχει το 1-4-5, που χωράει η βαθμίδα 2 και γιατί, που η 5 μεθ΄εβδόμης και τέτοια πράματα λίγο χαζά αλλά από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή.

Επίσης στην ανάλυση παρτιτούρας, γιατί λείπει μια νότα από μια συγχορδία και γιατί εμφανίζεται στο επόμενο μέτρο, και πάει λέγοντας...

Αλλά όλα αυτά είναι ειδικότητα του Νικόλα, ας μην μπαίνω στα χωράφια του, εκείνος ξέρει και μπορεί να σε συμβουλέψει καλύτερα, πιο ορθολογικά και εξειδικευμένα.

 

Η αλήθεια είναι Νεκτάριε ότι και γω καμαρώνω για τη γενιά μας αφού ζήσαμε γενέσεις και μεταβάσεις που οι νεότερες δυστυχώς δεν είχαν την τύχη να ζήσουν. Προλάβαμε την αναλογική, περάσαμε στην ψηφιακή οπότε νομίζω πως έχουμε μια σοβαρή εικόνα των συν και πλην.  ;)

Όσο δε για τα της μουσικής, όπως τα γράφεις είναι ακριβώς όπως τα σκέφτομαι. Εκεί ακριβώς θέλω να ψαχτώ. Δε θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα.

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου