Προς το περιεχόμενο

Kustom Defender πληροφορίες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλή σας εσπέρα +φορουμίτες! :P

 

Κάποια στιγμή το χειμώνα, πέρασα απ τον Κουρμπή να δοκιμάσω 4-5 Heritage και peerless σκαφάκια και απ ότι θυμάμαι με συνέδεσε στον εν λόγω ενισχυτή!

το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι πως ακούγεται, δεν τον δοκίμασα και με solid ηλεκτρική, ούτε του έβαλα πετάλια να δω πως συμπεριφέρεται. το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δεν με χάλασε ο ήχος του και δεν χρειάστηκε να παιδευτώ και πολύ με το eq κτλ για να δοκιμάσω τις κιθάρες! 8)

 

Απ όσο έψαξα φαίνεται καλή περιπτωσούλα μια που είναι 50 Watt (θα παραμένει καθαρός σε jazz lives), αρκετά ελαφρύς (κάτω από 17kg) και αρκετά φθηνός (κοντά στο 500άρι).

 

στο forum δεν βρήκα πολλές πληροφορίες για να πάρω μια καλύτερη ιδέα.

Προς το παρόν δεν έχω τη δυνατότητα να τον δοκιμάσω γιατί είμαι φοιτητής Κέρκυρα.

Θα ήθελα λοιπόν τις γνώμες σας κυρίως για τα καθαρά του και την συνεργασία του με πετάλια. Αξίζει γενικά ή είναι άλλος ένας "κακοφτιαγμένος τσίπικος ενισχυτής"/"τεράστιο ακριβό ραδιόφωνο"?? ???

 

Κάτι τελευταίο. στο site της Kustom, ο μονοκάναλος 50 Watt Defender είναι διαφορετικός Εμφανισιακά απ αυτόν που βρίσκω στα Video demos. ξέρει κανείς τη διαφορά μεταξύ αυτών των 2??

 

 

Αυτός είναι που είδα στα demos:                                      κι αυτός στο site της Kustom:

Kustom_the_defender.jpgV30-small.jpg

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προηγούμενα ποστς στο φόρουμ λένε αυτά με τα οποία συμφωνώ κι εγώ: τα έχει όλα και συμφέρει - πολύ ωραία καθαρά, ωραία ψιλοβρώμικα σε πιο vintage στυλ, ευέλικτος και με πολλές δυνατότητες όπως αλλαγή τελικών λυχνιών και master volume που απενεργοποιείται, ποιοτικότατη κατασκευή και σε καλή τιμή (από ότι βλέπω μάλλον μιλάς για τον 112 που έχω δοκιμάσει κι εγώ).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Με ένα καλύτερο μεγάφωνο (το high end του stock υποφέρει) είναι μια πολύ καλή budget περίπτωση. Ιδιαίτερα καλή εντύπωση μου έκανε και η καμπίνα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον έχει ένας φίλος μου (τωρα βεβαια τον πουλαει γιατι το γύρισε στο ...πίανο :P) οπότε τον έχω ακουσει πολλές ώρες και έχω παιξει κι εγώ αρκετα.

 

θα τον χαρακτηριζα φεντερικό ήχο (μαλλον εξ'ου και το ντιΦΕΝΤΕΡ)

 

στα θετικά του (πολυ σημαντικό για μενα) είναι η ευρυχωρη καμπίνα που δίνει γεμάτα μπάσα, πραγματικά σε συνθηκες με μπάσο και ντραμς και δευτερη κιθάρα, ο ενισχυτής ακουγεται πολύ ξεχωριστα μεσα στα άλλα όργανα, δε χάνεται καθόλου.

 

τα βρώμικά του ίσα-ίσα πάνε μεχρι λίγο ντράιβ αν έχεις ασθενικους μαγνήτες, αλλά όπως και ναχει, φτιαχνεις ένα χρήσιμο ήχο. Με πιο δυνατους μαγνητες πας και σε πιο ροκ.

 

το ριβερμπ του είναι φοβερό. Αέρινο, δε λασπώνει, με μακρια ουρα χωρις να ενοχλεί.

 

τα τοουν κοντρολς είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, τόσο που σε ακραίες ρυθμίσεις οι ήχοι που παίρνεις είναι υπερβολικοί.

 

το μόνο που προσωπικά δε μαρεσει σαυτον τον ενισχυτή, είναι τα (δυνατα) μπάσα. Αλλά εγώ είμαι φανατικός φαν των βρετανικών καθαρών, οπότε... ;)

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α! σχετικά με τις διαφορετικές εμφανισεις, παρατήρησα στο σάιτ της κάστομ οτι έχουν προσθέσει στη σειρά και 15άρι κομπο και δικάναλο 50άρι οπότε μάλλον το φέισλίφτινγκ έχει να κάνει με το προμοτάρισμα της ολοκληρωμένης νέας σειράς.

 

ο συγκεκριμένος δε φαινεται να έχει αλλάξει

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eμένα αντιθέτως μ' αρέσουν τα μπάσα και τα χαμηλομεσαία στον kustom , για την ακρίβεια μόνο αυτά...Τα treble στο 12 o' clock και πιο κάτω ακόμα,τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά και δεδομένα ξυρίζουν πολύ άσχημα με αποτέλεσμα να τα βγάζω σχεδόν όλα..., Αντίθετα σε έναν οποιονδήποτε fender λαμπάτο τσιτώσεις full τα treble δεν σφυρίζουν με τίποτα που να χτυπιέσαι κάτω! Τα μεσαία του σχεδόν τα ίδια, εχω καταλήξει για να βγάλω ήχο σε 13-14 bass, 10 middle 8-9 treble .Κατα τα άλλα γλυκός ήχος για λαμπάτο και για τα λεφτά του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@if it is: Δεν θυμάμαι να "σπάνε" τα καθαρά του εύκολα, ή τουλάχιστον πριν γίνει της κακομοίρας.

 

Με ένα καλύτερο μεγάφωνο (το high end του stock υποφέρει) είναι μια πολύ καλή budget περίπτωση.

 

Από...τι υποφέρει?  ;D  Μια χαρά (και παραπάνω) το άκουσα, και τα καθαρά - διαμάντι είναι η ψύχωσή μου.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον έχω εδώ και κανα χρόνο, κυρίως για πρόβες στο στούντιο... αλλά πλέον τον παίρνω και για live... προσωπικά τον έχω λατρέψει και ας είμαι των treble...!!! η επιτομή του value for money... και αν είχε καλύτερο μεγάφωνο... επιστημονική φαντασία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! με έχετε ψήσει πολύ μέχρι τώρα αλλά πρέπει να περιμένω τα Χριστούγεννα να κατέβω Αθήνα να τον ακούσω!  :'(

 

Με πετάλια ξέρει κανείς πως τα πάει? γενικά πολλοί ενισχυτές είτε θα είναι πολύ πρίμοι και θα ξύνουν, είτε δεν θα έχουν καθόλου πρίμα και θα είναι ψόφιοι όταν τους βάζω βρομοπέταλα.. ψάχνω για ενισχυτή που θα αναδεικνύει τον όγκο τον βρομοπετάλων. έχει κανείς εμπειρία? ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου