Προς το περιεχόμενο

Φόρα λαμα "Τραίνο"


elmatsuko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!!Αν και αρκετές φορές έχω αναζητήσει βοήθεια στο σάιτ,είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω κάτι.Θα ήθελα τη γνώμη σας επί παντώς επιστητού :)Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Κομμάτι_6.wma

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Όταν άκουσα το κομμάτι σου, κυρίως λόγω του μπάσου με πήγες κατ' ευθείαν σ' αυτούς. Επειδή αυτοί ήταν από τ' αγαπημένα μου γκρουπ τη 10ετία του '80 κερδίζεις κατά ένα μέρος τη θετική ψήφο μου. Απ' την άλλη, ο τρόπος που τραγουδάς (εσύ?) είναι τόσο να το πω αντιαισθητικός και πολύ επηρεασμένος από τον Αγγέλακα που δεν μ' αφησε να προσέξω τους στίχους. Κάτι πρέπει να κάνεις (-ετε ) γι' αυτό.

Ποιά είναι η ηλικία σου και πως σε τραβάει αυτή η σκηνή?

 

Αυτοί.

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο πολύ Ανεστόπουλο θυμίζει παρά Αγγελάκα...

+1 και όχι μόνο από θέμα φωνής. Γενικά ακούω πράγματα που παραπέμπουν κατευθείαν σε Διάφανα Κρίνα, ειδικά ο ήχος και η ενορχήστρωση στις κιθάρες.

 

Θεωρώ το κομματάκι αρκετά καλό για το είδος του, τόσο συνθετικά όσο και στιχουργικά. Η κύρια ένσταση που έχω αφορά το ύφος, το οποίο θυμίζει τη δουλειά άλλων και μάλιστα σε πολύ έντονο βαθμό.

Δεν ξέρω βέβαια αν αυτός ο συγκεκριμένος ήχος ήταν ο στόχος σου όταν ξεκίναγες να ηχογραφήσεις το κομμάτι, σε αυτή την περίπτωση πάω πάσο (εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι θα ήταν καλό να κινηθείς προς την κατεύθυνση του προσωπικού σου ήχου).

 

Στο καθαρά τεχνικό κομμάτι, ακούω διάφορες αδυναμίες στην παραγωγή*.

Τα τύμπανα πρέπει να ξαναγραφτούν διότι η μπότα είναι ελαφρώς ό,τι-να-'ναι, το μπάσο ακούγεται πολύ μπροστά στη μίξη, η φωνή έχει τα λαθάκια της και το σύνολο ακούγεται κάπως άδειο και χωρίς συνοχή. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα μπορεί να βελτιωθεί πολύ αν δωθεί λίγη προσοχή παραπάνω στα σημεία αυτά.

 

Καλή συνέχεια!

 

 

*Μιλάω σαν ακροατής κυρίως και με βάση τις περιορισμένες μου γνώσεις πάνω στο θέμα της "σωστής παραγωγής", κοινώς δε διεκδικώ το αλάθητο πάνω στο κομμάτι αυτό.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας :)Νέστορα δεν τραγουδάω εγώ.Ωραίο τραγούδι αλλά δεν το είχα ακούσει  ;Είμαι 30 και παίζουμε με αυτή την μπαντούλα 2 χρόνια τώρα.Νομίζω πως η φωνή του τραγουδιστή μας θυμίζει κάτι και απο τους δύο.Τα στιχάκια είναι αρκετά καλά.Δώσε τους μια ευκαιρία ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου άρεσε το κομμάτι. Και ωραίοι ήχοι στις κιθάρες. Δε μου άρεσε το επιτηδευμένο ύφος του τραγουδιστή (όντως πολύ Διάφανα Κρίνα και λίγος Αγγελάκας εκεί) ο οποίος όμως έχει προφανώς την ικανότητα να κάνει αρκετά πράγματα με τη φωνή του. Στίχους δεν άκουσα καθαρά και είναι θέμα μίξης. Ειδικά στο κουπλέ, σε αρκετά σημεία, πέφτει η ρυθμική κιθάρα πάνω από τη φωνή και την καλύπτει.

 

Δε μας γράφεις και μια δόση τους στίχους εδώ;

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλημέρα :)Λόγω αδυναμίας να επισυνάψω προτάσεις σας,παρ'όλο που είδα το εικονίδιο της παράθεσης(είμαι ομολογουμένως σε ρίξη με τους υπολογιστές γενικά) θα απαντήσω εφ΄'όλης της ύλης.Ευχαριστώ και πάλι για την κριτική σας,η οποία είναι άκρως εθιστική!!!!Γιάυτό επισυνάπτω ακόμα ένα κομματάκι ;DΟι στίχοι των τργουδιών είναι στο youtybe,στις λεπτομέρειες κάτω από κάθε κομμάτι στο link foralama.Είναι ένα ντέμο που ηχογραφήσαμε με μυριάδες ατέλειες πάσης φύσης ,κυρίως εξαιτίας της απειρίας μας..Το νέο κομμάτι ονομάζεται "σκιάχτρο"

Κομμάτι_4.wma

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου