Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για boss odb-3 και θορύβου


pamelgio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καιρό με εχει απασχολήσει ο θόρυβος του συγκεκριμένου πεταλιού. Για να μπορέσω να εχω ικανοποιητικό ήχο αναγκάζομαι τα το βάζω στο 9 με 10 (συμφωνα με το ρολοι) το gain..Υπαρχει καποιος αλλος τρόπος ώστε να μη χρειαστει να παρω κανα κομπρεσορα προς το παρων;

 

Εχω προς το παρων:

 

Boss dd-6->tech21 sansamp BDDI->MXR micro flanger->Boss odb-3

 

Μήπως να δω κανα  fuzzάκι; Λεω... :-\

 

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο κομπρεσορας να σου ΜΕΙΩΣΕΙ τον θορυβο δεν υπαρχει περιπτωση, αν σκεφτεσαι κατι τετοιο. Το Sansamp γιατι δεν το βαζεις στο τελος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ κι εγώ για Sansamp στο τέλος. Πάντως θόρυβο έχω κι εγώ αρκετό με το ίδιο πετάλι. Βασικά έχω πάρα πολύ feedback ακόμα και με ήπιες ρυθμίσεις, πχ dry/od στο 3 (σύμφωνα με το ρολόι), gain στο 10-11 και EQ flat ή και με κομμένα λίγα πρίμα.

 

Αυτό βέβαια όταν απλά είναι ανοιχτό χωρίς να παίζω, όταν παίζω είναι κομπλέ. Δοκίμασε να απομακρυνθείς απ'τον ενισχυτή και να τον έχεις πλάτη, μπορεί να σου μειώσει το feedback.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ παιδια για τις απαντήσεις σας. Πολύ καλή η πρότασή σας..

Το απέφυγα αρχικα να το κανω αυτό μιας και εβλεπα οτι και το sansamp εχει και το δικό του θορυβο λιγότερο μεν αλλα εχει (ειδικα αν ανοίξεις τα treble,blend και gain από το οdb-3 και παράλληλα και το flanger γίνεται το σώσε)..Με τον τροπο αυτό που μου είπατε ανοίγοντας μόνο το odb-3 έχει, στο 9 με 10 gain,  ανεπαίσθητο θόρυβο.

 

Thanks again!  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην ανοίγω νέο τόπικ, για πείτε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις αυτού του πεταλιού.

 

Επειδή είναι περισσότερο distortion παρά overdrive, προτιμώ να του βάζω πολύ light ρυθμίσεις γιατί εγώ ένα ελαφρύ drive ήθελα να πάρω και όχι ένα πετάλι ακραίας παραμόρφωσης που τελικά απεδείχθη. Τότε όμως δεν γνώριζα την ύπαρξη φόρουμ και αγόραζα με βάση τις διαφημίσεις στο youtube.

 

Σύμφωνα με τις ενδείξεις ενός ρολογιού, το balance το βάζω μεταξύ 8 και 9 και το gain του στο 7. Οτιδήποτε περισσότερο, είναι πολύ βαρύ για τον ήχο που έχω στο μυαλό μου.

 

Με τις πιο πάνω ρυθμίσεις πετυχαίνω έναν ήχο με λίγη παραμόρφωση που μπορεί να σταθεί σε μία μπάντα χωρίς να βρωμίζει τον συνολικό της ήχο.

 

Για πείτε και κανένας πιο έμπειρος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου