Προς το περιεχόμενο

Larry Carlton - Session Masters


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Κάθε μουσικός και ηχολήπτης ονειρεύεται να συνεργαστεί κάποια στιγμή με τα είδωλα του και τους κορυφαίους session players.

 

Η παρέα του Larry Carlton αποφάσισε να βοηθήσει να γίνει πράξη αυτό το όνειρο, έναντι φυσικά κάποιου αντιτίμου. Δημιούργησαν τη σελίδα http://sessionmasters.com όπου ανέβασαν για αρχή 10 κομμάτια που ηχογράφησαν σε στούντιο.

 

Προσφέρουν τα τρακς σε ένα πακέτο με βαλιτσάκι, σκληρό δίσκο, βίντεο, κλπ για να τα επεξεργαστούν, να αντικαταστήσουν όργανα (ναί... θα σβήσω την κιθάρα για να παίξω εγώ στη θέση του Carlton ::) ) να τα μειξάρουν ή ακόμα και να τα κυκλοφορήσουν με τις δικές τους προσθήκες όσοι τα αποκτήσουν!

 

Μαζί του ο γιός Travis Carlton στο μπάσο, Jeff Babko πλήκτρα και ο δικός μας ντραμισταράς Toss Panos (φοβερό παιδί). Στον ήχο ο Csaba Petocz.

 

Είναι κομμάτι ακριβό για τις εποχές που περνάμε ($3000), αλλά πραγματικά μαθαινεις πολλά "παίζοντας" μαζί τους. Εχουν στησει ένα πολυκάμερο σύστημα για το κάθε κομμάτι που επιλέγεις να βλέπεις όποιο όργανο θες. Μάλιστα υπάρχει και δωρεάν δείγμα online.

Ρίξτε μια ματιά. http://sessionmasters.com

 

Μακάρι να μου περίσσευαν.

 

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Φοβερό σαν ιδέα. Φανταστικό σαν υλοποίηση. Ναι, κομματάκι ακριβό, και δυστυχώς ακόμα μια απόδειξη ότι η δισκογραφία πεθαίνει (δεν πιστεύω ότι το 80-90 θα έκαναν κάτι τέτοιο.). Είναι πάντως ενδιαφέρον (και παρηγορητικό) ότι ακόμα και σε  δύσκολες περιόδους υπάρχουν ακόμα τρόποι να πουλήσεις μουσική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου