Προς το περιεχόμενο

Θερμή παράκληση στους κατόχους του Tyros 1-2-3 ή 4 !


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σε όλες και όλους.Υπάρχει κανένας κάτοχος των παραπάνω οργάνων της Yamaha ο οποίος να έχει την ευγενή καλοσύνη να κάνει το εξής (λίγο χρονοβόρο βέβαια) εγχείρημα;

 

Να αποθηκεύσει όλους τους ήχους του Tyros (όχι τους midi-xg-megavoices-articulations) να τους κάνει διαχωρισμό σε κατηγορίες οργάνων μέσα σε φακέλους,να τους συμπιέσει σε ζιπάκια και να τους δώσει δωρεάν μέσω διαδικτύου σε όσους έχουν παλαιότερα όργανα όπως psr 1000-2000 κ.λ.π. για να τους φορτώσουμε και να δούμε τί διαφορές θα πάρουμε.

 

Αυτό το λέω διότι ο τύπος σε αυτή τη σελίδα http://psrtutorial.com/sty/OF/tyrosV.html το έχει κάνει αυτό με κάποιους ήχους του Tyros 1 και έβαλα τους ήχους του στο psr 2100 και κάποιοι από αυτούς ακούγονται απίστευτα καλοί :o.Και θα ήθελα να δοκιμάσω τους normal ήχους των Tyros πώς θα ακούγονται στο psr 2100.

 

Αν κάποιος κάνει αυτή τη δουλειά,μετά αναλαμβάνω να δοκιμάσω όλους τους ήχους στο δικό μου psr 2100(όσο και αν θα το έχω ακόμα) και να ξεχωρίσω ποιοί δουλεύουν και ποιοί όχι σε αυτό το όργανο. :)

 

Υπάρχει κανείς να κάνει το καλό και να το ρίξει στο γιαλό ;  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου