Προς το περιεχόμενο

Monitoring στο VirtualDJ


johnpapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!θΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ:ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΤΗΝ AUDIGY 2 ME ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ PANEL KAI ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ,ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ON BOARD ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ VIRTUALDJ THN ΣΤΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ CROSSFADE. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

nbsp;ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ VIRTUALDJ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου και 'σένα. Προφανώς λόγω έλλειψης πείρας, δεν ξέρεις ότι το να γράφεις με κεφαλαία (και μάλιστα τονισμένα) είναι ένδειξη ότι φωνάζεις σε ένα φόρουμ. Οπότε απέφυγέ το.

 

Όσον αφορά την ερώτησή σου, για να είμαι ειλικρινής δεν την κατάλαβα. Γενικά πάντως, το τι ακούς από τα ακουστικά και τι όχι, ρυθμίζεται από το πάνελ ελέγχου της κάρτας. Έχεις κοιτάξει το βιβλίο οδηγιών; Θα πρέπει να λέει και αυτό που θέλεις.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:D hello man!!!

αυτο που θες, απλα δεν γινεται απο το προγραμμα, καθως υποτειθεται οτι εχεις τα ακουστικα για να ακους τον ηχο που δεν παιζει.

αυτο που θες γινεται μονο αν εχεις κανονικο μεικτη.

επιπλεον, και να γινοταν, δε θα σε βοηθαγε, καθως απο τα ακουστικα ταιραζεις τον ηχο με τον ηχο που παιζει στα ηχεια, πριν κανεις τη μειξη...

ελπιζω να βοηθησα :lol:

What frequency are YOU getting?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

εξηγησε μας ακριβως τι εννοεις ρωτωντας:''ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ VIRTUALDJ THN ΣΤΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ CROSSFADE?''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ό,τι ξέρω τα προγράμματα που είναι για djing έχουν 2 output:

Αυτό που ακούει ο κοσμός, το stereo out-mix, και αυτό που ακούει ο dj για να κάνει τις μίξεις του, το cue.

 

Δεχόμενος οτι ισχύει αυτό, θα πρέπει να έχεις κάρτα ήχου με δύο εξόδους. Μία για τα ηχεία σου, και μία για τα ακουστικά.

 

Στην περίπτωσή σου, αν κατάλαβα πάλι καλά (man, βάλε κανα κόμμα) θα πρέπει μέσα από το πρόγραμμα να πείς οτι το stereo θα βγαίνει από την onboard και οτι το cue από την audigy.

 

Ένα κολπάκι που μπορείς να κάνεις αν θες να χρησιμοποιήσεις μία μόνο κάρτα με μια μόνο (stereo) έξοδο, είναι να ορίσεις, μέσα από το πρόγραμμα (αν το υποστηρίζει), το mix να ακούγεται από το ένα μόνο ηχείο και το cue να ακούγεται από το άλλο.

 

Οπότε κλείνεις το ηχείο που παίζει το cue και ακούς μόνο το mix.

Οπότε κρατάς τα ακουστικά μόνο από το μέρος που παίζει το cue και αγνοείς το άλλο.

 

 

 

 

 

Ελπίζω να βοήθησα.

 

Φιλικα,

 

Terumi

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

¶κου τι θα κάνεις γιατί το ίδιο πρόβλημα το είχα και εγώ με το ίδιο πρόγραμμα .Πρώτον θα ορίσεις ιδιότητες του ήχου τετραφωνικά ηχεία, στη συνέχεια θα τσεκάρεις στο control panel του προγράμματος το εικονίδιο που δείχνει ότι στη πράσινη κανονική θύρα της κάρτας ήχουθα συνδέσεις τα ηχεία σπυ(έηοδο προς ενισχυτή ή ότι άλλο τέλως πάντων έχεις)και στην άλλη με μαύρο τα ακουστικά σου.Κάνε τέλως πάντων ότι λέει το εικονίδιο.Μετα δοκίμασε αν λειτουργεί και αν ναι δοκίμασε και τις συνδέσεις στο εξωτερικό πάνελ,(που προσωπικά δε γνωρίζω γιατί δεν είχα ποτέ ένα)

Ελπίζω να σε βοήθησα.

:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου