Προς το περιεχόμενο

Ηχογράφηση κιθάρας


jumerang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ξέρω μωρέ, το καλύτερο είναι αυτό. Αλλά βιάζομαι να κάνω κάποιες ηχογραφήσεις και δεν έχω προς το παρόν αξιοπρεπές μικρόφωνο... ¶σε που δεν έχω και studio! Είναι λίγο παρακινδυνευμένο να ηχογραφείς μικρόφωνο στο σπίτι σου χωρίς ηχομονώσεις, χωρίς να είσαι σε ξεχωριστό δωματιάκι για να μην πιάνει το μικρόφωνο τους ήχους του υπολογιστή (keyboard, ανεμιστήρας κ.ά.) ή της γυναίκας σου που φωνάζει ότι το φαγητό είναι έτοιμο κλπ κλπ :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μπα με ενα Shure 57 πανω στη γρυλια του ενισχυτη θα σαι παραπανω απο ενταξει και ας γαυγιζει και ο σκυλος σου :lol: (ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να "πιασει" το γαυγισμα την ωρα που παιζεις.. :lol: )

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίταξε να δεις, σκύλο δεν έχω... Σε διαβεβαιώ όμως ότι το καναρίνι μου τρελλαίνεται με Astor Piazzola! Όποτε βάζω αρχίζει και κελαϊδάει ασταμάτητα! (¶ρα ή του αρέσει πάρα πολύ, ή τον μισεί!!!) Πάντως με τη δική μου την κιθάρα δεν πολυξεσηκώνεται! ¶ρα το Shure μάλλον φτάνει και περισσεύει! By the way, τι τιμή έχει περίπου το 57ρι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Η καλύτερη λύση είναι φυσικά το sm 57 που σου προτείνει ο SF...Αν τώρα κατά παράδοξο τρόπο ( 8O ) το return λειτουργεί και ως line out (με κάποιο διακόπτη επιλογής ίσως :?: ) και θες να το χρησιμοποιήσεις, ισχύουν αυτά που σου είπα για το send...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου