stratos80 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Συνάδελφοι μουσικοι καλημερα. Έχω πρόβλημα με την ram στο OMNISPHERE. Έχω 4gb μνημη, windows 7 και επεξεργαστή Core 2 Duo 2,6Ghz και τρέχει μέσω του Nuendo 4. Χρησιμοποιώ 3 patch οργάνων στο project μου όταν πάω να αλλάξω ένα απο αυτά τότε παρατηρώ οτι το buffer της μνήμης γεμίζει και αν συνεχείσω τοτε το nuendo σταματάει να ανταποκρινεται. Έχω αναβαθμίσει το OMNISPHERE αλλά τίποτα και τα 4Gb μνήμης απο οτι εψαξα στο internet είναι πολυ καλα. Κάθε αποψη και βοηθεια δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Είναι όλα τα προγράμματά σου 64 bit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratos80 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Τα προγραμματα ειναι 32 bit φίλε Μανο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Και τα Windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratos80 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Και τα Windows? Όπως ανέφερα έχω windows 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Όπως ανέφερα έχω windows 7. Σε ρωτάει αν έχεις 64μπιτα ή 32μπιτα Windows. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratos80 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Σε ρωτάει αν έχεις 64μπιτα ή 32μπιτα Windows. Ναι έχεις δικιο, δε το καταλαβα έτσι, ναι και τα windows είναι 32bit!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Ναι έχεις δικιο, δε το καταλαβα έτσι, ναι και τα windows είναι 32bit!!! Για εφαρμογές που έχουν εξέχουσες απαιτήσεις σε μνήμη RAM, πρέπει άμεσα να προχωρήσεις στην εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος (και εφαρμογών) στα 64μπιτ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratos80 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Για εφαρμογές που έχουν εξέχουσες απαιτήσεις σε μνήμη RAM, πρέπει άμεσα να προχωρήσεις στην εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος (και εφαρμογών) στα 64μπιτ. Ναι σωστή πρόταση για αλλαγή σε 64 bit, πάραυτα δε θα επρεπε να είχα αυτο το προβλημα νομιζώ αφου έχω 4 Gb μνημη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2012 Ναι σωστή πρόταση για αλλαγή σε 64 bit, πάραυτα δε θα επρεπε να είχα αυτο το προβλημα νομιζώ αφου έχω 4 Gb μνημη! Και εγώ το ΝΟΜΙΖΩ, μάλιστα το ΝΟΜΙΖΩ τόσο πολύ που σκεπτόμουν πρόσφατα να αγοράσω το Omnisphere για να το τρέχω σε εφάμιλλο του δικού σου PC. Όμως... αν ισχύουν αυτά που γράφεις (θεωρώ ότι έχεις νόμιμα τα προγράμματα ΚΑΙ τα Windows), τότε προφανώς νομίζαμε λάθος. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση