Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για Nova System


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα συνφορουμιτες :)

Περιμενω το Nova System μεσα στις επομενες μερες, αλλα εχω μια απορια που την εστειλα και στο Support Team της TC electronic. για οσους δεν ξερετε εχει ενα input το οποιο λεγεται Pedal In .

Φοτο εδω : http://www.performing-musician.com/pm/sep09/images/TCNova_02.jpg .

αυτο το Input δεχεται η Expression Pedal η το switch 3,  ενα footswitch  το οποιο χρησιμευει για να αλλαζεις preset και αλλα διαφορα. 

http://www.thomann.de/gr/tc_electronic_switch_3.htm .

 

Το θεμα αρχιζει εδω λοιπον: εγω λεω , δεν γινεται να μην μπορει να τα παρει και τα 2, καπως θα γινεται. διαβαζω απο διαφορα forum , reviews, κ.α και λενε οτι δεν μπορεις να τα εχεις ταυτοχρονα στο ιδιο input .

Ωραια λοιπον σκεφτομαι , αλλα δεν γινεται με ενα a/b box να βαλω ενα καλωδιο στο Pedal In, το αλλο στο a/b box και απο κει να σπλιταρω και να διαλεξω ποιο απο τα 2 να χρησιμοποιω αναλογα τα γουστα και την εμπνευση. στελνω λοιπον αυτη τη προταση στο support team και περιμενω απαντηση . θα παρακαλουσα εαν καποιος ξερει , η απλα εχει αποψη να την πει να δουμε τι πιστευει  ο καθενας και αν σε περιπτωση μου πουν απο την TC οτι δεν γινεται, να προτεινετε εναλλακτικες λυσεις . Εν αναμονη των δικων σας απαντησεων και της TC  λοιπον, και οταν μου απαντησουν θα ποσταρω την απαντηση. Ευχαριστω προκαταβολικα, Ραφαελος

 

How blue can you get?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω, αλλά θα πω άποψη  ;D

 

Λοιπόν, το θέμα είναι να αναγνωρίσει ΣΩΣΤΑ η συσκευή τον controller.

 

Δηλαδή, δεν είναι μόνο να πάρει το σήμα, αλλά και να το μεταφράσει.

 

Οπότε δεν αρκεί το Α/Β, αλλά και να αναγνωρίζει το controller η συσκευή.

 

Αυτό μπορεί να συμβαίνει κατά το boot, δηλαδή όταν μπουτάρει να ψάχνει τις εισόδους να δει τι έχεις συνδέσει, πετάλι ή switch.

 

Το έχω δει αυτό το σενάριο σε keyboard.

 

Συνεπώς ψηφίζω ότι μάλλον δε γίνεται. Μπορεί όμως και να γίνεται, αν αναγνωρίζει αυτόματα η συσκευή τα σήματα που παίρνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι εχεις δικιο, και το σκεφτηκα μετα το ποστ και την ερωτηση στο support team της TC . γιατι αντε και εγω τα αλλαζω μεταξυ τους , πρεπει να τα αναγνωρισει και να τα "διαβασει". αυτο που λες με το keyboard, με φοβιζει λιγο γιατι ειναι και τα 2 ψηφιακα!  :-X περιμενουμε λοιπον, και αλλες απαντησεις :) αντε να δουμε :)

How blue can you get?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου