Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα ήχου


akra2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω την EMU USB 0404 και έχοντας τους τελευταίους drivers, αντιμετωπίζω κάποια φρικτά προβλήματα συμβατότητας με το Live 8.0.5.

 

Κατά τη διάρκεια ηχογράφησης κιθάρας ο ήχος χαλάει και σταματάει να δέχεται σήμα η κάρτα, ενώ όταν κάνω ηχογράφηση αρκετές φορές αλλοιώνεται ο ήχος.

 

Έχει κανείς αντίστοιχα προβλήματα;Χρησιμοποιώ το ASIO για τη κάρτα μου και τα έχω όλα σωστά οργανωμένα, αλλά τα προβλήματα δεν έχουν σταματήσει.

 

Τι προτείνετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δική μου ερώτηση είναι αν η κάρτα τροφοδοτείται από το usb buss ή από εξωτερικό τροφοδοτικό.

 

Αν την έχεις να παίρνει απο το usb τότε βάλε της το τροφοδοτικό και ξανακάνε δοκιμές. Τέτοια συμπεριφορά εχω πετύχει με εξωτερική κάρτα ήχου usb και δεν επαρκούσε το ρεύμα με αποτέλεσμα να έχει παραπλήσια συμπτόματα με τα δικά σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κιόμως έχω εξωτερική τροφοδοσία φυσικά!

 

Από τη πρώτη στιγμή είχα κάποια μικροπροβλήματα με την 0404, αλλά όσο περνάει ο καιρός φαίνονται περισσότερο, καθώς έχω και γνώσεις mixing και περνάω πολλές περισσότερες ώρες για πειραματισμούς.Το Live τινάζεται κυριολεκτικά στον αέρα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με άλλο daw δοκίμασες;

 

Κατέβασε αν είναι trial από κάποιο ( Sonar κτλ κτλ ) κάνε τις δοκιμές σου αν κι απο οσο μου λές σκάει το daw όπότε ίσως να είναι και ι επικοινωνία της κάρτας ήχου με το υπόλοιπο σύστημα. USB καλώδιο άλλαξες για δοκιμή καθώς και usb πόρτα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου