Προς το περιεχόμενο

Χάσιμο ποιότητας από ADDA conversion/μίξη με external hardware +samples


music man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Για όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν για επεξεργασία σήματος κάποιο external hardware και όχι pluggins (αφού έχει ηχογραφηθεί μια φορά) θα σας ενδιαφέρει. Ως τώρα κατα κύριο λόγο έκανα τη δουλειά μου με pluggins αλλά θέλησα να δω αν χρησιμοποιώντας κάτι εξωτερικό τι διαφορά θα είχα στην ποιότητα μετά από ένα πέρασμα από την έξοδο στην είσοδο της Saffire Pro 24. Στα clips χρησιμοποίησα το αρχικό σήμα το οποίο ηχογράφησα ξανά 8 φορές (κάθε μια φορά που έπαιρνα μια κόπια, αυτήν περνούσα από το κύκλωμα των converters). Στα samples που παραθέτω έχω βάλει το αρχικό σήμα, το σήμα που πέρασε μια φορά από το κύκλωμα και αυτό που έκανε 8 φορές τον κύκλο, σε τυχαία σειρά.

  Ο λόγος που έκανα αυτό το τεστ είναι γιατί πολλοί έχουμε budget converters και μερικοί πιστεύουν πως δεν αξίζει να ξαναπεράσεις το σήμα από αυτούς. Συμφωνείτε? Μπορείτε να καταλάβετε ποιά είναι η σωστή σειρά ανάμεσα στο αρχικό σήμα και τα υπόλοιπα?

  Επίσης μη δυστάσετε να προτείνετε συσκευές, με convertors που κατα τη γνώμη σας δεν αλλιώνουν τόσο τον ήχο σε προσιτές τιμές :)

snare_under_blind_test.wav

overhead_blind_test.wav

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου