Προς το περιεχόμενο

Νέος σε στήσιμο home recording

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Όχι δεν μαθαίνω τώρα κιθάρα, απλά τώρα σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό και χρηστικό να βρω έναν τρόπο να γράφω τη μουσική μου πιο ολοκληρωμένα. Πάντως απ' ότι κατάλαβα μάλλον υποτίμησα τη σημασία των monitor. Λεφτά μπορώ να διαθέσω και άλλα, απλά πίστευα πως με 700 μπορώ να κάνω καλά τη δουλειά μου. Από monitor τι έχετε να προτείνετε? Πολύ καλά λόγια διαβάζω γι' αυτά

http://www.thomann.de/gr/fostex_pm05n_black.htm

Αξίζει να επενδύσω σε κάτι πιο ακριβό, όπως HS80M, ή πάνω κάτω την ίδια δουλειά θα κάνουν? Τελικά με κάρτα ήχου από τις παραπάνω είμαι καλυμμένος?

εγω παντως εχω αυτα τα ηχεια απο το πλαισιοhttp://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Speaker-Monitor/Fostex-Monitors-Pm0-4-11-47-PM0-4.htm

τα οποια ειναι 36 watt και τα χρησιμοποιω και εγω για home recording και τα εχω 3 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα..επεισης σε οτι αφορα την ενταση εγω ΠΑΝΤΑ τα εχω απο τη μεση και κατω..δηλαδη για το σπιτι δε θα χρειαστει να τα βαλεις ποτε τερμα..αυτα που εστειλες κανουν 322 γιουρο ενω αυτα που εχω εγω κανουν 175.μιλαμε για διπλη τιμη..δωσε καλυτερα λεφτα αλλου..τα ηχεια αυτα που σου προτεινω ειναι ιδια μαρκα απλα χαμηλοτερη ενταση που πιστεψε με σου ειναι υπεραρκετη..επισης καλη καρτα ειναι η lecicon εγω εχω την ομεγκα αλλα μπορεις να παρεις και με λιγοτερα καναλια.επισης αν κατσεις και ασχολειθεις θα δεις οτι συνεχεια θα πρεπει να δινεις λεφτα γιατι παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο..αλλα χελλλλλλλοοοοοο το θελεις για ερασιτεχνικη ηχογραφηση..δε χρειαζεται να δωσεις 700 ευρω..κριση εχουμε.παρε μια καρτουλα και τα μονιτορ ηχεια η μπορεις να παρεις και μονιτορ ακουστικα που ειναι και πιο φθηνα...οτι αλλο θες ρωτα μη ντρεπεσαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου