fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 "With one sbar,two trygons!" Nope Delta, a rectangle ventalia with two sbars is what i had in mind. GAS my friend. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 it is fine letters the geometry such time Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 πραγματικα ειναι καταπληκτικα και τα 2 τραγουδια σου που ακουσα. Πλεον με υπολογιζεις για θαυμαστη σου!!! ποτε περιμενουμε το επομενο?????? 8) www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο kkmspm! ποτε περιμενουμε το επομενο?????? 8) Συντομα... :) Μεχρι να ρθει,εχει πολυ πραμα ν ακουσεις μιας και εχω ανεβασει στο νοιζ ολη την προσωπικη μου καριερα απο το 2010 και μετα... :P ;D Τσεκαρε και την υπογραφη μου. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Συντομα... :) Άντε βρε και έχω φορτώσει μπύρες! :D :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Άντε βρε και έχω φορτώσει μπύρες! :D :-* Kι εγω εχω φορτωσει. >:( Πανω που ξεκινησα ενα καινουριο χθες,κρασαρε ο υπολογιστης. Στα καλα καθουμενα εσβησε.Και δεν ηταν καθολου φορτωμενος.2 audio και 4 μυδια χωρις εφε..Κατι με το ρευμα επαιξε. Αν ειναι τροφοδοτικο,καλως.Αν εκαψε καμια μητρικη..βραστα. Και μου το λεγαν..''Παρε μια μπομπινα να χεις ησυχο το κεφαλι σου...'' ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Αν ειναι τροφοδοτικο,καλως.Αν εκαψε καμια μητρικη..βραστα. Όχι ρε μαμώτο. >:( Ρε τι μου θυμίζει... :( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 παρε ρε Σταυρο τι το σκεφτεσαι (λεφτα υπαρχουν; >:() Παντα ηθελα μια μπομπινα ..ασφαλεια και απεριοριστος χρονος εγγραφης και αλλος ηχος VINTAGE. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 παρε ρε Σταυρο τι το σκεφτεσαι (λεφτα υπαρχουν; >:() Παντα ηθελα μια μπομπινα ..ασφαλεια και απεριοριστος χρονος εγγραφης και αλλος ηχος VINTAGE. ;D ;D Εχω αλλα χαλασε η κεφαλη και την εκανα ανεμιστηρα.. :D Βιντατζ δροσια... ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Μεχρι να ρθει,εχει πολυ πραμα ν ακουσεις μιας και εχω ανεβασει στο νοιζ ολη την προσωπικη μου καριερα απο το 2010 και μετα... :P ;D Τσεκαρε και την υπογραφη μου. ;) το εχω ειδη κανει! ;) www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση