Προς το περιεχόμενο

Triton le για αρχαριο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

@ spyraras

Θα σου έλεγα να κατεβάσεις τα manual και των δύο μοντέλων έτσι ώστε να κοιτάξεις διαφορές που τυχόν σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα θα δεις και το εύρος των λειτουργιών αυτών των δύο μηχανημάτων.

Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που θες και να μην την κάνει κάποιο από τα δύο ή ακόμα και να υπάρχουν λειτουργίες που ποτέ δεν θα τις χρησιμοποιήσεις αλλά θα τις πληρώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

  • Guru

μια ακομη ερωτηση γινεται να κανω ενα le classic με την τροποποιηση ηχων κλπ την μεταφορτωση τσ κλπ

Δηλαδή;
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Συνήθως γίνεται, χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος γι'αυτά τα μοντέλα που αναφέρεις.

Το θέμα είναι να πάρεις κάτι πρώτα γι'αυτό που είναι, γι'αυτό που προσφέρει. Οι "μεταμορφώσεις" ας πούμε ότι είναι για μετά.

 

Εγώ είμαι της λογικής, αν με ενδιαφέρει η """μεταμόρφωση""", παίρνω την """μεταμόρφωση""" και ξεμπερδεύω, οπότε έχω πάντα το original. Δεν ξέρω αν το κατάλαβες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

απλα δεν εχω καταλαβει σε τι διαφερουν τα 2 οργανα...

Σου είπα πιό πάνω να κατεβάσεις τα δύο manual. Από τα χαρακτηριστικά και μόνο θα καταλάβεις κάποια βασικά πράγματα. Όσο για τον τρόπο - ευκολία χειρισμού αλλά και τις δυνατότητες θα τις βρεις στο υπόλοιπο manual. Γενικότερα, μέσα από τα manual πιθανότατα να ανακαλύψεις πράγματα που ίσως σε εδιαφέρουν - ίσως όχι. Σημασία έχει ότι μέσα από τα manual (αυτά που σου λέει ο ίδιος ο κατασκευαστής) θα μάθεις, πίστεψέ με.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Korg Triton LE

 

"The Triton Le, released in 2002, was a stripped-down, streamlined version of the original Triton (released in 1999). It replaced the oversize touchscreen by a more conventional, smaller, graphic LCD. The ribbon controller and floppy disk drive were omitted in the transition. A Smartmedia slot was offered instead. Other changes were the key bed (lighter and cheaper than those used in the Trinity/Triton range), and the effects section. Taking a step back from the powerful effects sections found on the Trinity/Triton series, the Le's section was downgraded from five insert FX to just one. The MOSS, a Z1-based board, can't be fitted on the Le. The sequencer and arpeggiator remained as powerful as on the original Triton, though.

 

Korg Triton "Le"

 

Korg Triton Studio

 

At a much lower price than the original Tritons, the Le was nevertheless a commercial success. The on-board sample RAM can load samples from the Smartmedia slot, without the sampling board fitted.

 

A special edition of Le was released featuring a black body, which is not to be confused with the later Korg TR.

 

Three versions of "Le" are available :

Triton Le 61 – 61 keys

Triton Le 76 – 76 keys

Triton Le 88 – 88 keys (RH2 Real Weighted Hammer action)"

 

From Wikipedia, the free encyclopedia....meditate.gif

 

Κατα τα αλλα, νομιζω πρεπει να διαβασεις 5-6 βασικα πραγματα για τα synths γενικοτερα, και μετα για τα Korg ειδικοτερα, συν ενα ψαξιματακι γυρω απο τα εφφε, τα ειδη τους και πως αυτα επιδρουν στον ηχο. 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου