Προς το περιεχόμενο

Sundayman-retronome-promo video


pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Kαλησπερα σε ολους και ειδικα στους λατρεις του στυλ pink floyd,Vangelis κλπ.

Το συγκεκριμενο video promo αφορα εναν φιλο και συνεργατη τον Κυριακο Μουστακα (εξαιρετο μουσικο-πληκτρα και στο οποιο εμπλεκομαι μονο σαν τεχνικος (συντηρηση των rhodes ) αλλα το συγκεκριμενο cd πιστευω οτι αξιζει.Δειτε το video και τα ξαναλεμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανεβαζω το πιο χαρακτηριστικο κομματι του Δισκου (κατα την γνωμη μου) και το οποιο δυο σταθμοι της Αθηνας ( best &εν λευκω )το επαιζαν επι καθημερινης βασεως για 15-20 μερες περιπου.Το κομματι με ανεβαζει κανονικα με τον λυρισμο του τους ηχους του& την φορμα του.!!!

 

φωνες :Γιωργος Μανωλουδης &Νατασα Τσιρου ,φωνητικα :Κυριακος Μουστακας,Πληκτρα και synths :Κυριακος Μουστακας,Ντραμς :Τακης Βασιλειου,Ηλεκτρ.κιθαρα :Δημητρης Αρωνης .

 

Πουσαι waterfall;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Τον φίλο σου τον άκουσα το 1999 όταν ήμουν στο Nitro radio και πρέπει να είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Μου είχε κάνει εντύπωση ένα pop/dance κομμάτι που είχε πέσει στα χέρια μου και το έβαλα στο playlist. Ηταν αξιοπρεπές και ελληνικό. Το δεύτερο δεν ήταν πολύ popular στον συγκεκριμένο σταθμό τότε, αλλά είδες πως αν ξεπεράσουμε καποια ταμπού, εκτιμούμε καλύτερα... Και στους 2 σταθμούς που ανέφερες έχουν μοιραστεί πλέον οι παραγωγοί του τότε Nitro. Μπράβο στον Κυριάκο. (Έξυπνο το Sundayman).

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα ο Κυριακος εχει ωριμασει και ειναι 100% επαγγελματιας με πολυ καλο στουντιο και καλους μουσικους συνεργατες οπως και η εταιρεια που εχει αναλαβει το cd ειναι παρα πολυ καλη.

Mπορειτε να δειτε και στο tube ορισμενα αλλα κομματια του.Ειναι τιμη μου που συνεργαζομαι μαζι του γιατι εκτος των αλλων ειναι και ''αρχοντας''και καλος ανθρωπος και νεος γονιος .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου