Προς το περιεχόμενο

Plush Tube FX Loop Pedal...τι είναι ρε παιδια?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.thomann.de/gr/plush_tube_fx_loop.htm

μπορει καποιος να με διαφωτίσει σας παρακαλω για την χρήση αυτου του πεταλιου? Με ρώτησε ένας φίλος και με έβαλε σε ψάξιμο και ομολογώ πως δεν μπορώ να του απαντήσω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να μετατρέψει ένα passive effects loop σε active (ειδικότερα, tube powered με υψηλό βολτάζ), αν πχ. ζητάει κάποιος εκεί έναν επιπλέον χρωματισμό λάμπας, αν πιστεύει πως η λούπα δεν λειτουργεί καλά από πλευράς πολύ hot σήματος, ή αν υπάρχουν άλλες τυχόν ατέλειες (πχ. κάποιο "tone suck"). Μπορεί επίσης να μετατρέψει ένα series loop σε parallel. Ακόμη, λειτουργεί σαν tube buffer και/ή σαν booster σε oποιαδήποτε θέση προτιμάς, πχ. πριν από μια πεταλιέρα. (Όλα αυτά από http://www.fuchsaudiotechnology.com/products-plush-detail.php?id=tube_fx_loop)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε ευχαριστω παρα πολυ.το διαβασα και εγω αυτο αλλα τοσα χροναι ιταλια ξεχασα τα αγγλικα μου μαλλον :P μπορεις να ελενχείς και το loop fx κατευθειαν απο οτ πεταλι να φανταστω ε?αξιζει τοσα πολλα λεφτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H αλήθεια είναι πως το σάιτ δεν έχει και τόσο σαφείς περιγραφές... (τα αγγλικά σου λογικά είναι μια χαρά).

 

Ναι, το πετάλι έχει knobs για το επίπεδο του send σήματος και του return, όπως και διακόπτη για το αν θες instrument level ή line level, αναλόγως με το τι χρειάζονται τα εφφέ που έχεις συνδέσει εκεί (στην πρώτη περίπτωση απλά πεταλάκια, στην δεύτερη racks κλπ). Το αν αξίζει τόσα λεφτά δεν το ξέρω μιας και δεν το έχω δοκιμάσει, αν και η Fuchs είναι γνωστή high end εταιρία ενισχυτών. Ένας tube buffer πάντως μπορεί να κάνει θαύματα, όπως έχω διαπιστώσει πολλές φορές... (και υπάρχουν μερικοί ψείρες που παραπονιούνται για υποτυπώδεις και μάλλον κακούς σχεδιασμούς των loops των ενισχυτών τους, κάτι που αν όντως ισχύει σπάνια με απασχολεί προσωπικά γιατί σχεδόν πάντα τα βάζω όλα μπροστά, παίζοντας με καθαρούς ή στο όριο του overdrive ενισχυτές).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου