Προς το περιεχόμενο

Προσφορά από Native Instruments


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

 

Καθώς κάποιος πρόσφατα έψαχνε εξοπλισμό για bedroom recordings (και καθώς και πολλοί άλλοι ψάχνουν), είπα να ποστάρω εδώ ένα email που μου ήρθε από τη Native Instruments. Αν οι admin το θεωρούν αθέμιτη διαφήμιση παρακαλώ να διαγράψουν το ποστ (δεν παίρνω ποσοστά :) )

 

Βγήκε μια προσφορά λοιπόν για το Native Instruments Komplete Audio 6 (=πακέτο κάρτα ήχου και κάποιο βασικό software) που στην παλιά τιμή πλεον περιλαμβάνει πλεον το Guitar Rig 5 Pro , το οποίο είναι το full version και μόνο του κάνει 179 Ευρω, δείτε εδώ : http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/komplete-audio-6/?page=2278

Η προσφορά λήγει τέλος Δεκεμβρίου. ΊΣως να χουν έτοιμο το guitar rig 6 και να θέλουν να πουλήσουν όσο περισσότερο γίνεται το 6, αλλά δεν παύει να είναι μια καλή προσφορά και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας.

 

Για να διευκρινήσω, δεν χρησιμοποιώ προσωπικα το Guitar Rig παρότι έχω ενα light version αλλά έχω ακούσει καλά λογια (και το συνιστούν πολλοί από το φορουμ, συν το τελευταίο κομμάτι του gregg που ηχητικά στεκόταν παραπάνω από καλά για software recording.

 

Αυτά από μένα και τα πάραπάνω με κάθε επιφύλαξη, δοκιμάστε το δωρεάν version (player) πριν κάνετε τέτοια ακριβή αγορά.  :)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΥΓ: Πριν αγοράσετε αν αγοράσετε βεβαιωθείτε ότι το κατάστημα έχει κανει update το πακέτο στην προσφορά αυτή!

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου