Προς το περιεχόμενο

Axe Fx 2 + midi floorboard (Pod xt Live) Πρόβλημα


Ravaya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα αρκούντως εκνευριστικό πρόβλημα όταν προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Pod Xt Live μου ως midi controller για το Axe Fx 2. Ενώ μπορώ με τα bank up bank down κουμπιά να αλλάξω patches μου είναι αδύνατον να καταλάβω πως γίνεται να ανοιγοκλείσω τα διάφορα εφέ χρησιμοποιώντας τους διακόπτες του Pod. Σημειωτέον ότι δίνουν midi σήμα αφού ανάβει το αντίστοιχο λαμπάκι στο Axe απλά δεν συμβαίνει τίποτα. Καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα πιθανόν οφείλεται στην πλήρη ασχετοσύνη μου ως προς το να σετάρω midi συσκευές. Αν κάποιος έχει την οποιαδήποτε ιδέα και μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν πραγματικά ευγνώμων.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων - Γιώργος

facebook.com/needband

needband.net needband.bandcamp.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο axe ultra που εχω (φανταζομαι το ιδιο θα συμβαινει κ το 2) πας στις ρυθμισεις midi  του axe κ οριζεις εντολες midi που να αντιστοιχουν στα εφε που θελεις να ανοιγοκλεινεις. Προφανως αυτο θα γινει σε συνεργασια με τις εντολες on-off του pod.

Lets ...Rock!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου