Προς το περιεχόμενο

Σταχυολόγηση posts από το thread περί Berklee


Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτα να τα πεις στον πατερα σου που θα σε πληρωνει οσο σπουδαζεις για να....αλλαξεις τον κοσμο... ;D σπουδασε πρωτα και τον κοσμο τον αλλαζεις και μετα...δεν σε πηρανε και τα χρονια (ποσο εισαι 12-13?  ;D)

 

Να στο πω απλα αν και δεν ελπιζω... Προτιμουσε να βλεπει εναν ανθρωπο με λογικη, με ανεπτυγμενη την αισθηση συλλογικοτητας (κατι το οποιο χρεαζεται χρονο για να το μαθεις δεν ειναι εμφυτο) και ας του κοστιζα κατι παραπανω, παρα εναν παρταλο που να ξερει μονο να λυνει εξισωσεις. ΓΚΕ ΓΚΕ?

By the way 13 χρονων με πτυχιο, πρεπει να 'μαι διανοια. Χαραμιζομαι.

 

Μπάτε να γιομίσω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 126
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Να στο πω απλα αν και δεν ελπιζω... Προτιμουσε να βλεπει εναν ανθρωπο με λογικη, με ανεπτυγμενη την αισθηση συλλογικοτητας (κατι το οποιο χρεαζεται χρονο για να το μαθεις δεν ειναι εμφυτο) και ας του κοστιζα κατι παραπανω, παρα εναν παρταλο που να ξερει μονο να λυνει εξισωσεις.

 

 

καταλαβα,εχεις ΠΛΟΥΣΙΟ μπαμπα και εσυ σαν ολους τους trustafarians... ;D, οποτε μη σκας για σενα ειναι η ζωη... ;D

 

παλι καλα,νομιζα οτι ησουν κανας καλοπαιδαρας τραμπουκος σαν και αυτους που πλακωσαν  στο ξυλο τον αντιπρυτανη πριν λιγες ωρες...

 

 

τωρα τα Χριστουγεννα Νεπαλ ή Ινδια θα πας? ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι ειμαστε εμεις οι ψυχροι καπιταλιστες.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aς πω και εγώ τις.......φιλοσοφίες ;D μου, μιας και έχω αποφοιτήσει από ελληνικό τμήμα ανώτατης εκπαίδευσης και μάλιστα μουσικό.

 

Καταρχήν τα ελληνικά πανεπιστήμια δεν θα μπορούσαν να εξαιρούνται από την γενικότερη παρακμάζουσα εικόνα της κοινωνίας.

 

Όμως ξέρεις αλήθεια superfunk πόσες χιλιάδες φοιτητών σπουδάζουν π.χ.στο Α.Π.Θ. και πόσοι είναι κομματόσκυλα;

Σε πληροφορώ ότι η πλεοψηφία δεν κομματικοποιείται στο πανεπιστήμιο,ειδικά τα τελευταία χρόνια,απλά την κακή εικόνα που έχεις την έχουν διαμορφώσει μειοψηφίες και τσουβαλιάζονται όλοι.

 

Θα ξαναγράψω ότι πολλοί,αν και του μουσικού χώρου,αγνοείτε ότι μετά το πέρας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,έχουν φύγει εξωτερικό πολλοί καλοί Έλληνες μουσικοί,όπως και από άλλες ειδικότητες.

Φυσικά αυτοί πλέον παίζουν μπάλα σε άλλο επίπεδο και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γυρίσουν ποτέ να εργαστούν εδώ.

 

Ναι,κάθε πανεπιστήμιο του κόσμου έχει άλλη υποδομή,αλλά το πως θα βγεις από αυτό καθορίζεται στον μεγαλύτερο βαθμό από εσένα και όχι από το πανεπιστήμιο.

Στο χέρι σου είναι να κατακτήσεις ή όχι την ουσιαστική γνώση.

 

Υ.Γ. Για το βίντεο ότι και να πω είναι λίγο..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως θα μπορούσε κάποιος μοντ να καθαρίσει το θρεντ; Το ζήτημα των ελληνικών πανεπιστημίων είναι σοβαρό, αλλά ας απολαύσουμε τους ντράμερς φοιτητές του Berklee.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Εγω δεν καταλαβα ποια ειναι αυτα τα καλοπαιδα που κλεινουν τις σχολες. Ειναι οι ΠΑΣΠοΔΑΠιτες ή μηπως των αριστερων κυριως παραταξεων? Αμα σταθεις σε ενα πρωτο επιπεδο, ειναι πολυ ευκολο να κατηγορησεις για αριστεριζουσες αντιληψεις που αναγκαζουν τις σχολες να κλεισουν. Το οτι τα μελη τους ξερουν και ενα-δυο σωστα πραματακια τους καθιστα τουλαχιστον καλυτερους απο τους υπολοιπους που ακολουθουν τυφλα μια κομματικη γραμμη. Το κυριο θεμα ειναι οτι πολυ απλα ΔΕΝ θα επρεπε να υπηρχαν παραταξεις αλλα εκπροσωποι φοιτητων. Το συμφερον των φοιτητων δεν εχει καμια σχεση με πολιτικες ιδεολογιες. Το μονο που εξυπηρετουν ειναι να προσηλυτιζουν τους απαθεις και ασχετους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά ο SF έχει δίκιο σε μεγάλο βαθμό παρ' όλες τις υπερβολές.

 

Η δική μου εμπειρία είναι από πανεπιστήμιο της Αγγλίας όπου πήγαιναν και πηγαίνουν αρκετοί Έλληνες φοιτητές για προπτυχιακά. Δυστυχώς αυτά που είδα εκεί επιβεβαιώνουν, όχι μόνο την εγχώρια καφρίλα μας αλλά και το γεγονός ότι την κουβαλάμε και στο εξωτερικό, ειδικά όταν η ελληνική κοινότητα έχει πολλά μέλη.

 

Οι Έλληνες φοιτητές λοιπόν, στην συγκεκριμένη αγγλική πόλη ήταν οι μόνοι που:

 

- Κάπνιζαν φούντα στο καφέ του guild of students. Ναι, σε ένα χώρο που μαζεύονταν καθημερινά εκατοντάδες φοιτητές κάθε ώρα, οι συμπατριώτες μας, γεμάτοι περηφάνια και ως γνήσιοι απόγονοι των ρεμπετών του μεσοπολέμου, την άκουγαν ωραιότατα. Οι περισσότεροι δε, την ώρα των μαθημάτων απ' τα οποία απείχαν.

 

- Κάπνιζαν σε κοινόχρηστους χώρους που απαγορευόταν το κάπνισμα (φοιτητικές εστίες, αίθουσες του πανεπιστημίου κλπ.) και πετούσαν τις γόπες κάτω φυσικά. Πετούσαν και άφηναν τα σκουπίδια τους οπουδήποτε.

 

- Αντέγραφαν στις εξετάσεις. Επίσης ανακάλυπταν τους πιο ευρηματικούς τρόπους να γράφουν τις εργασίες και τα projects τους αποκλειστικά με τη μέθοδο πολλαπλών copy-paste με πηγές κυρίως τις εργασίες παλαιότερων Ελλήνων φοιτητών.

 

- Χρησιμοποιούσαν τα computer rooms του campus για τσοντσέρφινγκ, chatting και καουτσομπολιό την ώρα που οι ξένοι φοιτητές ξημεροβραδιάζονταν μπροστά στις οθόνες δουλεύοντας.

 

- Ξυπνούσαν μεσημέρι. Στα μαθήματα πατούσαν μόνο όταν ήταν εύκαιροι ή μόνο σε αυτά που ο καθηγητής έπαιρνε παρουσίες (ναι υπήρχαν τέτοιοι παλιάνθρωποι).

 

- Επέστρεφαν στην Ελλάδα αφήνοντας χρέη σε πιστωτικές κάρτες αγγλικών τραπεζών και απλήρωτους λογαριασμούς και νοίκια. Αυτό ήταν και κάποιου είδους παράδοση μάλιστα. Αν μάθαιναν ότι ξεπλήρωσες τα πάντα πριν φύγεις, στην έλεγαν.

 

Και πολλά άλλα που δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω. Γενικώς οποιαδήποτε ανάγωγη, τσογλανίστικη συμπεριφορά συνοδευόταν κι από έναν Έλληνα φοιτητή από δίπλα. Δεν ήταν τυχαίο που οι ελάχιστοι "σωστοί" απείχαν από την κλίκα, ήταν δακτυλοδεικτούμενοι και αποκαλούνταν οι "παράξενοι". Οι περισσότεροι από τους τελευταίους δούλευαν σε δουλειές του ποδαριού (όπως έκαναν κι οι περισσότεροι ξένοι δηλαδή) προκειμένου να συμπληρώσουν τα λεφτά που έρχονταν από Ελλάδα τα οποία συνήθως δεν ήταν αρκετά.

 

Στο θέμα μας τώρα: Τα παιδιά του βίντεο παίζουν υπέροχα (προσωπική μου προτίμηση ο Frank Fluker)

 

 

 

 

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

-Κοιτάξτε έναν κιθαρισταρά ρε σείς

-Σιγά ρε που θέλει να γίνει και κιθαρισταράς με τέτοια κιτρινόμαυρη μπλούζα. Σκουλήκι είναι

-Τρέχει τίποτα με τον Άρη φίλε;

-Γιατί εσύ τραβάς ζόρι με τα σκουλήκια;

-Μια χαρά είναι για το χώμα. Άσε που βοηθάνε και στο κόμποστ

-Ναι ρε όλα τα χαμε η οικολογία μας μάρανε

-Ποιά οικολογία ρε συ που κάψαμε τα πάντα και ότι δεν κάηκε τα κόψαμε για το τζάκι

-Και τι να κάνω ρε συ εκεί που έχει πάει το πετρέλαιο;

-Αφού δεν κάνει τίποτα η κυβέρνηση....

-Ποιά κυβέρνηση ρε συ..................

 

Και μετά βάζετε ότι θέλετε εσείς

Και καλά εσείς, τo moderation που είναι να κόψει κwλους, κεφάλια και ένα σαλάμι που χω από καιρό και κοντέβει να πετρώσει, που είναι; ε; ε;

 

Τσιγκος μπελ, Τσιγκος μπελ, Τσίγκος οδεγουέι ;D

 

Εμένα μου άρεσε ο χοντρούλης ο μαυρούκος. Ο πάνκ είναι άσχετος. Kotsos speaking.

 

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάνε 25 σχεδόν χρόνια που έχασα κάθε επαφή με την ακαδημαική κοινότητα .

Η εμπειρία μου απ το ΑΠΘ ,είναι πως όποιος είχε μάτια και αυτιά μάθαινε ,ακόμα κι εγώ που δεν ήθελα να ακολουθήσω το κλάδο .

Επίσης σύμφωνα με αυτά που αντιλαμβάνομαι για τα δεδομένα της εποχής μου ,το πτυχίο μου΄απαιτούσε πολύ περισσότερο κόπο και μου προσέφερ περισσότερη γνώση από οποιοδήποτε 3ετές προπτυχιακό προγραμματάκι της αλλοδαπής και δεν το λέω καθόλου αλαζονικά.

Επίσης ,όσο κι αν ο ΣΦ θέλει να απαξιώσει και το κάνει συστηματικά την Ελλάδα και τον Έλληνα ,θα ήθελα να πω πως είμαστε 10 μύρια άνθρωποι σε ένα κράτος που επανιδρύθηκε ,όπως όπως πολύ πρόσφατα 200 χρόνια πριν, μετά από 400 χρόνια οθωμανούς .

''Νέοι'' είμεθα ,μας έπεσαν βαριά τα πράγματα ,είναι και ζόρικη η περιοχή,οι παρεμβάσεις των ισχυρών πολλές ,αλλά  δεν είναι και λίγα τα κατορθώματά μας ,είτε καλά ,είτε κακά, για μια τόσο μικρή χώρα ,σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον, μέσα σε τόσο λίγα χρόνια .

Και τα νόμπελ μας τα πήραμε και επιστήμονες μεγάλου βεληνεκούς βγάλαμε και βγάζουμε και σε επίπεδο κράτικό καταφέραμε πράγματα πολλά σε σχέση με άλλους λαούς ανάλογου πληθυσμού και με λιγώτερες δυσκολίες -πχ Πορτογαλία.

Θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα?Ναι αν είχαμε καταφέρει να δημιουργήσουμε δομές κράτους ισονομίας και πραγματικού κοινοβουλευτισμού. Αν δημιουργούσαμε την ευθύνη του ατόμου πολίτη με υποχρεώσεις και απολαβές και όχι την αίσθηση υπηκόου κατσαπλιά που από ιδρύσεως πολλοί μας διδάσκουν .Εξάλλου αυτοί που κατηγορείς εσύ ΣΦ ,είναι αυτοί που πριν 25 χρόνια μέσα στη σχολή μου εκπροσωπούσαν τα κόμματα που αυτή τη στιγμή κυβερνάνε ,μαζί και με τους αριστερούς φυσικά . Μήπως το ίδιο δε συνέβει και με τη γενιά του Πολυτεχνείου?

Αυτά και τέλος κι από μένα ,απλά ο φίλος ΣΦ με στενοχωρεί όποτε απαξιώνει ισοπεδωτικά τα πάντα σχετικά με την Ελλάδα .

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου