Προς το περιεχόμενο

Πολιτικά σχόλια


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

ή φυλακή σιγά -σιγά...

Βρε χαζούλη για το καλό σου γίνονται αυτά!

Το κοινωνικό κράτος φροντίζει για να μη πάθεις τίποτα... :D

 

Θα είμαι ταυτόχρονα και Δικηγόρος και Κατηγορούμενος. ;D ;D ;D

Θα αλλάζω θέσεις στην αίθουσα.

Όταν δε θα κάθομαι στο εδώλιο , θα φορώ και μουστάκι.  :P ;D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

  • Moderator

Το πιο φοβερό είναι όμως η γκρινια.

Τις προάλλες γκρίνιαζε κάποιος γνωστός μου (που φοροδιαφέυγει τρελλά βέβαια) για το φόρο πολυτελείας στο τζιπ των 2500 cc. Ειλικρινά σπάραξε η καρδιά μου.

 

Θα μπορούσες άνετα να τον καταγγείλεις- και δεν κάνω καθόλου πλάκα- στην σχετική γραμμή του ΥΠ. οικονομικών.

 

Αυτός γιατί θα πρέπει δηλαδή να ζει εις βάρος μας;  

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικα παντως αν το σκεφτει καποιος η κατασταση ειναι τραγελαφικη...

 

Οι μισοι Ελληνες φωναζουν για συνταξεις και μισθους που τους κοβουν ενω δεν τις-τους δικαιουνται ετσι κι αλλοιως,οι αλλοι μισοι δικαιολογημενα σπαραζουν γιατι τους εσκισαν την ετσι κι αλλοιως γελοια σε σχεση με τις εισφορες τους συνταξη ή τον αστειο μισθο τους επειδη πρεπει να πληρωνονται και να παιρνουν συνταξη οσοι δεν....δικαιουνται ουτε μισθο ουτε συνταξη...και εχεις και απο πανω και 1 εκ ανεργους ,μονο απο τον ιδιωτικο τομεα ,μη το ξεχναμε αυτο, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ και ας εχουν πληρωσει ΟΑΕΔ τοσα χρονια που δουλευουν (οχι 300 ευρω επιδομα ανεργιας για ενα χρονο ΔΕΝ ειναι επιδομα ανεργιας...)  να τραβανε τα μαλλια τους επειδη χασανε τη δουλεια τους ακριβως γιατι δεν πρεπει να σταματησουν να πληρωνονται οσοι παιρνουν μισθους και συνταξεις που δεν δικαιουνται..

 

Μυλος αγαπητοι...μυλος.... :P

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πιο φοβερό είναι όμως η γκρινια.

 

Και η μιζέρια, το μελόδραμα και ο εγωκεντρισμός. Κοιτάχτε με όλοι πόσο χάλια περνάω, ασχοληθείτε μαζί μου, σας παρακαλώ.

 

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλά σήμερα έπρεπε να μιλάμε για εργοστάσια και το πως θα στηθούν και όχι για στικάκια και πως σβήνονται.

 

Πριν μιλήσουμε για το πώς θα στηθούν πρέπει να κατανοήσουμε γιατί ξε-στήθηκαν εδώ και χρόνια τα όσα είχαν στο παρελθόν στηθεί, ποιοι μηχανισμοί κρατικοί και όχι μόνο συνετέλεσαν στην απο-βιομηχανοποίηση της χώρας. Έτσι ώστε ό,τι στο εξής στηθεί, να αντέξει.

 

Ωστόσο στο μεταξύ δεν βλέπω το λόγο να μην κυνηγήσουμε όσους, στην υπόθεση της λίστας, το έχουν ως πρωτη προτεραιότητα να βάζουν πλάτες στη φοροδιαφυγή.  Μπορούμε να κάνουμε πολλές δουλειές παράλληλα, η πολιτική είναι multi-tasking υπόθεση. Τα άτομα αυτά λειτουργούν υπόγεια, τώρα που βγήκαν στην επιφάνεια πρέπει να πληρώσουν, και τέτοιες ευκαιρίες είναι σπάνιες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν μιλήσουμε για το πώς θα στηθούν πρέπει να κατανοήσουμε γιατί ξε-στήθηκαν εδώ και χρόνια τα όσα είχαν στο παρελθόν στηθεί, ποιοι μηχανισμοί κρατικοί και όχι μόνο συνετέλεσαν στην απο-βιομηχανοποίηση της χώρας.

 

μια χαρα τα λες και εσυ αλλα και αυτος εδω

 

http://www.tovima.gr/opinions/useropinions/article/?aid=481762

 

το ζουμι του αρθρου ειναι αυτο

 

Το κερασάκι της τούρτας ήταν ο Α.Παπανδρέου αυτός αφού ξόδεψε μερικά δισεκατομμύρια στις προβληματικές μετά τις έκλεισε και έκανε όλους τους εργαζόμενους σε αυτές δημόσιους υπαλλήλους . δημιούργησε προηγούμενο και έτσι οι εργαζόμενοι σε όλες τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες είχαν σαν σκοπό την εκδίωξη των εργοδοτών και την «κοινωνικοποιήσει» της επιχείρησης δηλαδή να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι μόνιμοι και να μην δουλεύουν . Εφάρμοσε τον «τρίτο δρόμο προς τον σοσιαλισμό» και κατάργησε κάθε ιεραρχία έλεγχο και αξιολόγηση στον δημόσιο τομέα . Εφάρμοσε την «λαϊκή συμμετοχή» με τους συνδικαλιστές κουμανταδόρους και την τοπική αυτοδιοίκηση πυλώνα " ανάπτυξης και ευνομίας ' έβαλε τον " λύκο μπιστικό " όπως λέει και η παροιμία έτσι μοιραία φθάσαμε στην αποβιομηχάνιση της χώρας , το δυσθεόρατο δημόσιο χρέος 100% του ΑΕΠ και σε έναν τεράστιο και ανεξέλεγκτο δημόσιο τομέα με στρατιές αργόμισθων καλοπληρωμένων υπαλλήλων .

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως η γκρίνια είναι τεράστιο πρόβλημα, αλλά ας δούμε το θέμα λίγο πιο σφαιρικά.

 

Από τη μία έχουμε τους διάφορους "ευαίσθητους", οι οποίοι από εκεί που δεν έδιναν δεκάρα για τον διπλανό τους ξαφνικά νοιάζονται για κάθε τι δυσάρεστο που συμβαίνει σε κάθε γωνιά της χώρας. Κόβουν ένα επίδομα κάποιων αργόμισθων του δημοσίου; Μισθοί Βουλγαρίας, εκμετάλλευση του εργάτη. Αυτοκτονεί κάποιος συνταξιούχος που έπαιρνε 2000€/μήνα λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που εντάθηκαν με την κρίση; Έγκλημα, δεν αυτοκτόνησε, τον σκότωσε η τρόικα. Συλλαμβάνεται κάποιος για φοροδιαφυγή; Αίσχος, συλλαμβάνουν τον μικρομεσαίο αλλά τους Βαρδινογιάννηδες δεν τους αγγίζει κανείς. Κλείνει μια επιχείρηση που εξαρχής δεν είχε λόγο ύπαρξης; Τρομερό, καταστρέφουν τις ζωές μας, κλέβουν τα όνειρά μας. Ακούν κάποιον άλλον να διαμαρτύρεται; Όχι φίλε, δεν νοιάζεσαι αρκετά, εγώ νοιάζομαι περισσότερο απ' όλους σας.

 

Από την άλλη έχουμε αυτούς που για κάποιο λόγο (π.χ. μεγάλη οικογενειακή περιουσία, ενασχόληση με δραστηριότητες που ανθούν σε περιόδους κρίσης) δεν έχουν επηρεαστεί ιδιαίτερα από αυτό που συμβαίνει και παριστάνουν τις Μαρίες Αντουανέτες κουνώντας το δάχτυλο στους υπόλοιπους. Χάνει κάποιος μεγάλο μέρος της περιουσίας του λόγω των φόρων; Ας πρόσεχε (ακολουθεί αναφορά σε μυρμήγκια και τζιτζίκια). Μένει άνεργος κάποιος με πολλά προσόντα; Ας μην σπούδαζε τις μαλακίες που σπούδασε, εδώ είναι Ελλάδα φίλος. Αυξάνονται οι άστεγοι; Σιγά, η Αγγλία και οι ΗΠΑ είχαν πάντα άστεγους, πώς κάνετε έτσι; Ανθεί ο ρατσισμός και η βία; Ναι, αλλά οι καταλήψεις που κάνουν οι αριστεροί είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Σκάει κάποιο σκάνδαλο με μίζες και καταθέσεις στο εξωτερικό; Αυτά πάντα συνέβαιναν μεγάλε, αλλά οι διαφυγόντες φόροι από τα τυροπιτάδικα που δεν κόβουν απόδειξη επιβαρύνουν περισσότερο το δημόσιο. Ακούν δικαιολογημένες διαμαρτυρίες από ανθρώπους που παίρνουν μισθούς πείνας; Mon Dieu, η πλέμπα δεν καταλαβαίνει ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες της χώρας.

 

Πραγματικά τραγελαφική κατάσταση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά τραγελαφική κατάσταση.

Τραγελληνική θα έλεγα.

Κατά τα άλλα 1000% μαζί σου.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

 

 

το ζουμι του αρθρου ειναι αυτο

 

 

ο Α.Παπανδρέου... «τρίτο δρόμο προς τον σοσιαλισμό»

 

Δεν ήταν μόνο αυτά του άρθρου ήταν και πολλά άλλα- πχ το κατ εμέ «κορυφαίο έγκλημα» του, με το ξεθεμελίωμα της παιδείας...

 

Και τώρα όμως τι; Αντωνάκης και «ο τρίτος δρόμος προς τον νεο Σταλινσμό;».

 

Πως το κράτος θα γίνει ο ιδιοκτήτης των σπιτιών μας; Μετά θα μας τα νοικιάζει έναντι χαμηλού αντιτίμου;

 

Πως θα πληρώνουμε για να δουλεύουμε; Πως τσακίζει τις δουλειές μας; Πως κλείνει τις επιχειρήσεις μας;

 

Το σύστημα στην χώρα μας είναι καπιταλιστικό- laissez faire laissez passer (έστω και αν είναι κουτσά στραβά καπιταλιστικό).

 

Κάτω τα χέρια από το laissez faire.  

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια χαρα τα λες και εσυ αλλα και αυτος εδω

 

http://www.tovima.gr/opinions/useropinions/article/?aid=481762

 

το ζουμι του αρθρου ειναι αυτο

 

 

Σαφέστατα και έχει δίκιο σε αυτά που λέει ο τύπος ,αλλά δεν είναι μόνο αυτά.

Που είναι η τράπεζα της Ελλάδος και οι εποπτικές αρχές του χρηματηστηρίου να μας εξηγήσουν όλο αυτό το παραδάκι το 99 τι έγινε ?

 

Πόσοι  από τις αρχές του 90 δεν πήραν λεφτά και επιδοτήσεις και έστησαν δουλίτσες που μετά από 2 χρόνια τις έκλεισαν,ή τις πήγαν στη βουλγαρία.

 

Το πράγμα εκτός από τις δικές μας εγγενείς ανωμαλίες ,αντιμετωπίζει και τις παγκόσμιες .Τα τελευταία χρόνια ήταν προτιμηταίο να ρίχνεις λεφτά σε κερδοσκοπικά κεφάλαια ,παρά να στήνεις δουλειές .

 

Μη λέμε μόνο για τους συνδικαλιστές και το εργατικό δυναμικό ,γιατί όλοι γνωρίζουμε και κάμποσα επιχειρηματικά καινάρια και τι εννούν με τη λέξη επιχειρηματικότητα .Το τανγκό θέλει 2 και δεν είναι μόνο ο κολλητός ''επιχειρηματίας'' του υπουργού που στήνει δουλίτσες ,είναι παγκόσμιο το φαινόμενο και εκεί είναι που διαφωνώ μαζί σου ,όταν λες ''θα έρθει ο Φριτς και θα βάλει τάξη''

Προς ώρας κοιτάει πρώτα να καλύψει τα νώτα του-και καλά κάνει-γιατί παρουσιάζουμε προβληματική συμπεριφορά και δεν μας εμπιστεύεται. Αυτό όμως δεν τον κάνει κρυστάλλινο και καθαρό απέναντί μου. Αυτή δεν είναι συμπεριφορά φίλου-εταίρου, το να καλύπτει δλδ το ποιοί πολιτικοί μου τσέπωσαν φράγκα.Πρόσεξε ,δεν ζητάω τη τιμωρία των δικών του ανθρώπων στη δουλειά ,αυτούς απ όσο ξέρω τους τακτοποίησε δικαστικά και εξωδικαστικά,τους δικούς μας όμως τους άφησε έξω και συργιανάνε.  

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου