Προς το περιεχόμενο

It's not me


atreu73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

It’s not me, it’s the animal

Dug in deep

It’s the animal

Feeding, inside

 

We concede to the animal

Gathered here in this holy mall

Weed you out my love

Break your seal and soul

 

And feel your eyes

Your blaming eyes

On me, no more

 

its_not_me.mp3

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε atreu, εσύ χτυπάς τα πλήκτρα στο κομμάτι ε? Μεγάλος δεξιοτέχνης!

 

Εν προκειμένω: Μου άρεσε πάρα πολύ η αντίθεση γρήγορου πιάνου και slow ήρεμων φωνητικών, καθότι δημιουργει μια ένταση. Αν επιτρέπονται ενα δυο παρατηρήσεις, θα είχα τις εξής: κάνεις μερικά πολύ ωραια (πραγματικά πάρα πολύ ωραία) ξεσπάσπατα στο πιάνο τα οποία κάθε φορά που ξεκινάνε νιώθω ενα φτερούγισμα αχαχααχ μου δημιουργεί μια προσμονή ότι κάτι θα γίνει και στα φωνητικά, πχ στο 1.18 που ενώ είναι τρομερή ιδέα κάπως πάει στράφι καθώς το πιάνο χάνεται - στο 1.57 δε, το εκτελείς άψογα όπως θα περίμενε ίσως  ο ακροατής. Δεν ξέρω αν έχει νόημα δυο φορές να κάνεις το ίδιο πράμα και πραγματικά αν προσπαθέις να δημιουργήσεις κάποια αντίθεση στο 1.18 είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά ζόρισε το λίγο ακόμη, πιστεύω (αν και ειλικρινά δεν ξέρω πως, αυτο επαφίεται σε σένα) μπορεί το σημείο αυτό να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον - ίσως αν καθυστερούσες λίγο να μπεις με τη φωνή για να δώσεις χρόνο στο πιάνο να μιλήσει.

 

Για τα περι ήχου - στο πιάνο στα δικά μου αυτιά ακούγεσαι άρχοντας παρότι δεν είμαι της κλασικής παιδείας. Η παρατήρηση που έχω δε, και ίσως να είναι απλώς εντύπωση, είναι ότι τα φωνητικά αιωρούνται πάνω από το πιάνο και ότι δεν κάνουν blend τόσο καλά. Επίσης επειδή είσαι βαρύτονος, δεν ξέρω αν θα ακουγόταν καλύτερα αν δώθε και κέιθε χτύπαγες και καμιά οκτάβα πιο χαμηλά για να έχεις πιο γερό πάτημα στα μπάσα. Και τέλος, δοκίμασε κανα subtle backing vocal από περιέργεια :)

 

Με κάθε επιφύλαξη αυτά.

 

Τέλος, έχεις και άλλα κομμάτια που θα συνοδέψουν το εν λόγω θεματικά?

 

 

 

Κατα τ'αλλα...

 

And feel your eyes

Your blaming eyes

On me, no more

 

respect.

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πλήκτρα τα βαράω εγώ αλλά με τέσσερα χέρια. Αγαπώ Philip Glass άλλα μόνο 10 λεπτά την φορά. Όλη αυτή η κυκλική διαδικασία είναι πολύ κουραστική για τα γούστα μου. Θα ήθελα να πω ότι ακολουθώ μια αφηγηματική φόρμα αλλά θα 'λεγα μαλακίες. Απλά βαριέμαι την επανάληψη. Στο θεματικό του πράγματος μου λείπει η πειθαρχία αλλά όπως και να' χει thanks for tuning in.

 

 

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου