Προς το περιεχόμενο

Ποιητική Αηδία (κυκλοφορεί, 2€)


meet-sos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η «Ποιητική Αηδία» είναι το αποτέλεσμα ενός απόλυτου Ελληνο-Ανατολιτικό-Δυτικού οργίου, όπως αρμόζει σύμφωνα με τα πρότυπα του σύγχρονου διεθνισμού. Η «ποιητική αηδία» αποτελεί έναν σατιρικό δίσκο, κατά βάση, κοινωνικοπολιτικής θεματολογίας που καταπιάνεται με καθημερινά ή μη θέματα, κρίνοντας και αναλύοντας τα είτε καυστικά –καυτηριάζοντας τα κακώς τους κείμενα- είτε κοιτώντας την απλή και εύθυμη πλευρά τους.

http://www.meet-sos.gr/?p=1284

 

Ιδού και το promo βιντεοκλίπ από τον δίσκο «Ποιητική Αηδία», του τραγουδιού «Ο Μήτσος στη μηχανή του χρόνου». Στα γυρίσματα βοήθησε ο φίλος Αντρέας, ενώ το video editing (που λέει ο λόγος) το έκανα εγώ ο ίδιος!!

 

Το cd «Ποιητική Αηδία / Αποστροφή από την ποιότητα» , το δεύτερο μέρος της «Μουσικής Επιθεώρησης» (το πρώτο ήταν ο «Μαύρος Δίσκος») είναι διαθέσιμο προς διανομή, για κάθε ενδιαφερόμενο, από την Τρίτη 08/01/2013 στην τιμή των 2€ και μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω της σελίδας επικοινωνίας: http://www.meet-sos.gr/?page_id=17  , μέσω mail ([email protected]) και μέσω facebook http://www.facebook.com/meetsospage .

 

Πρόχειρη ακρόαση μέσω Bandcamp

http://meetsos.bandcamp.com/album/--2

 

Η «ποιητική αηδία» αποτελεί έναν σατιρικό δίσκο, κατά βάση, κοινωνικοπολιτικής θεματολογίας που καταπιάνεται με καθημερινή η μη θέματα, κρίνοντας και αναλύοντας τα είτε καυστικά –καυτηριάζοντας τα κακώς τους κείμενα- είτε κοιτώντας την απλή και εύθυμη πλευρά τους.

 

Το δεύτερο μέρος της «Μουσικής Επιθεώρησης» (μετά τον «Μαύρο Δίσκο») ,από μουσικής – ενορχηστρωτικής άποψης, αποτελεί ένα συνονθύλευμα – μία πολυμουσική ομαδική συνουσία- μουσικών δυτικών βάσεων με ανατολι(τι)κά στοιχεία. Εντός, συναντάμε από Hip Hop beats και Heavy Metal κιθάρες έως ταξίμια με μπουζούκι, σόλο με ούτι και blues riffs με σάζι.

 

Αποτελεί απόλυτα προσωπικό δίσκο του Meet-sos, καθώς όλοι οι στίχοι, όλες οι ερμηνείες και όλα τα όργανα (πλην των χρησιμοποιημένων δειγμάτων) έχουν γραφτεί, ερμηνευτεί και παιχτεί από τον ίδιο, δίχως καμία συμμετοχή.

 

 

 

www.meet-sos.gr

www.castellano.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου