neeq Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Σε σας, που ειστε ΝεοΔημοκρατες. Λες να φταίει το δεξιό μου παρελθον? ;D Αμα ειναι, να γινω σοσιαλιστης κι εγω, βγαίνει Integra και καινουριο moog οπου να'ναι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Τωρα πλεον ειναι αργα Neeq. Οι μερες της πραγματικης δημοκρατιας και της κραταιας οικονομιας που ειχαμε επι GAP περασαν ανεπιστρεπτι... :( Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Λες να φταίει το δεξιό μου παρελθον? ;D Αμα ειναι, να γινω σοσιαλιστης κι εγω, βγαίνει Integra και καινουριο moog οπου να'ναι :PΘα βγάλει και άλλες δύο βεrrσιόν... μία με κόκκινη και μία με πrrάσινη... οθόνη. Γι'αυτό η καθυστέrrηση ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Μου θυμησες τωρα τα ηλ. ρολογια που εβγαζε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στα 80s, η οθονη των οποιων αναβοσβηνε και αναλογα το κομμα εδειχνε τον ηλιο του ΠΑΣΟΚ ή τον πυρσο της ΝΔ. Α ρε αξεχαστες εποχες.... ;D ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Το little phatty παντως υπαρχει σε ΚΚΕ βερσιον Αλλά και σε βερσιον Λευκό-Ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειδες το καλυτερο. Κυκλοφορει μονο σε 20 κομματια. 15000€, hand-made, numbered and signed by G.A.P. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Ο Dave Smith εχει μεινει πολυ πισω με την απολιτικ σταση του. (βεβαια, εδω που τα λεμε...πολυ μπλε τα Εβολβερ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 βεβαια, εδω που τα λεμε...πολυ μπλε τα Εβολβερ Φυσικα "πολυ μπλε" το Evolver βρε Neeq. Ο Smith ειναι γνωστο κομματοσκυλο και καργα Σαμαρικος. :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Το εχω καταλαβει, απο τις εκπομπες του στον ΣΚΑΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση