Προς το περιεχόμενο

Hipshot D-dropper


ThePilgrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις έπεσα καταλάθος πάνω σε αυτό ενώ έψαχνα για τρέμολο. Το'χετε ξαναδεί? Φαίνεται καλή φάση

 

 

 

....another day.....another corpse....another reason...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Εχω βαλει στο ηλεκτρικο και στο ηλεκτρακουστικο απο το 2007 αν θυμαμαι καλα.

 

Αν θελεις να παιζεις με drop-d στο προτεινω ανεπιφυλακτα,εχει τρελη ακριβεια στο κουρδισμα,κουρδιζεις μια φορα στην αρχη της προβας η του live και δεν ξανασχολεισαι,σου εχει οδηγιες πως γινεται το κουρδισμα και μετα απο μερικες φορες εξασκησης θα κουρδιζεις μεσα σε ενα λεπτο ανετα.

Μπορεις να αλλαζεις το κουρδισμα σου,αν εισαι λιγο γρηγορος,ακομα και ενω παιζεις το κομματι ή αν υπαρχει καποιο νεκρο σημειο μεσα στο κομματι στο οποιο δεν παιζεις εσυ.Και ασε τους κιθαριστες(της μπαντας μου οι οποιοι με ζηλευουν που το εχω,ενω εχει βγει και για κιθαρα!!!) να κουρδιζουν συνεχως και να ταλαιπωρουνται!!!!!

 

Μπορεις να το βρεις σε διαφορα μαγαζια ή ακομα και να το παραγγειλεις απο τα γνωστα μαγαζια του εξωτερικου.Κανε συγκριση τιμων και αποφασισε.

 

Αν το αποφασισεις να ξερεις οτι ισως ο μαστορας που θα κανει τη μετατροπη(πρεπει να βγει το ηδη υπαρχον κλειδι της μι και να μπει αυτο,μην το κανεις μονος σου εκτος και αν εισαι μαστορας)να χρειστει να σου ανοιξει καινουριες τρυπες για να το βιδωσει επειδη η βαση που βιδωνεται το d-tuner ειναι λιγο μεγαλυτερη απο το υπαρχον κλειδι της μι.Παντα μιλαω για ο,τι εγινε στο δικο μου μπασο,Fender Jazz Bass.Δεν ξερω τι μπασο εχεις.

 

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος παντως,δινει ακριβεια,ευκολια,ταχυτητα ειδικα στα live στα οποια γινονται αλλαγες στα κουρδισματα και ετσι αντι το live να ρεει,κανει κοιλια!!!

 

Αυτα απο εμενα,πιστευω να βοηθησα.

Fender Jazz Bass+Spector=bass

Ampeg+Mesa/Boogie=amp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες  :) :). Βασικά σε κιθάρα σκέφτομαι να βάλω, και είχα ανοίξει το θέμα στις κιθάρες, δεν ξέρω πως βρέθηκε στα μπάσα!!! χαχαχα

....another day.....another corpse....another reason...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου