Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Χλωμό σε βλέπω, άλλωστε πως θα γίνει, και μόνο τα κουρδίσματα είναι διαφορετικά, εκτός αν παίξεις gary moore με C# κούρδισμα ;D Είναι άκρα αντίθετα ο Gary Moore και οι Pantera, θα πρέπει να έχεις δυο κιθάρες, εντελώς άλλη προσέγγιση σε μαγνήτες/ ρυθμίσεις/ παίξιμο κλπ κλπ Από εκεί και πέρα θα σου έλεγα να κάνεις το project οπως το έχεις φανταστεί, βάλε και τον διπλό σε μέγεθος μονού και μια χαρά θα είσαι. Απλά μην έχεις μεγάλες προσδοκίες, αν γινόταν αυτό όλοι θα έπαιζαν με την ίδια κιθάρα ;D Ανέφερα τους Pantera ενδεικτικά,με σκοπό να δείξω το πόσο gain θα ήθελα να βγάζει η κιθάρα!Γιατί και οι Metallica είχαν πολύ gain στα κομμάτια του,κουρδισμένοι είτε σε E,είτε σε Eb. Hot rails - bridge Little '59 - neck Vintage Fender - middle από Βαμβακάρη μέχρι Burzum Κεφάλι Με ποοοολύ γκάζι (όχι απαραίτητα λάμπα) Καμπίνα 2χ12 τουλάχιστον Και συνοδοιπόρους-συνπαίκτες μεταλάδες που σε μπριζώνουν να σκίσεις τη γάτα. Ελπίζω να βοήθησα. Εγώ είχα σκεφτεί ως set έναν Dimarzio Fast Track 2 στη γέφυρα,έναν Vintage Fender στη μέση και έναν HS-3 στη θέση neck.Δε θα έβγαζα αυτό που ήθελα εε? ??? :-\ More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως σύγχρονο metal χωρίς χαμηλό κούρδισμα δεν πρόκειται να βγάλεις. Ηδη το C# είναι εντελώς passe ;D όπως και οι εξάχορδες άλλωστε ;D τώρα ρίχνουν τις εφτάχορδες ;D Χάος ;D Αν όμως μιλάς για 80ies και early 90ies καταστάσεις τότε θα είσαι κομπλέ, άλλωστε τα περισσότερα γκρουπ με superstrats έπαιζαν τότε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως σύγχρονο metal χωρίς χαμηλό κούρδισμα δεν πρόκειται να βγάλεις. Ηδη το C# είναι εντελώς passe ;D όπως και οι εξάχορδες άλλωστε ;D τώρα ρίχνουν τις εφτάχορδες ;D Χάος ;D Αν όμως μιλάς για 80ies και early 90ies καταστάσεις τότε θα είσαι κομπλέ, άλλωστε τα περισσότερα γκρουπ με superstrats έπαιζαν τότε ;) Όχι δεν είχα σκοπό να παίξω Animals as leaders και τα σχετικά,θα ήμουν το λιγότερο βλάκας αν νόμιζα ότι θα μπορούσα να το κάνω αυτό με μια Strat.Κυρίως θέλω να έχω τον ήχο εκείνης ακριβώς της εποχής που είπες,αλλά αν χρειαστεί να παίξω κάτι με πιο πολύ gain να μην έχω πρόβλημα.To set που έγραψα πώς σου φαίνεται? More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρεις τι με προβληματίζει; Η μεγάλη διαφορά στο Output. Μιλάμε θα πεθαίνει κανονικά η κιθάρα όταν θα αλλάζεις μαγνήτες, δεν ξέρω αν θα βολεύει αυτό. Προσωπικά θα έβαζα πιο ισορροπημένες επιλογές, δηλαδή πιο hot μονούς. Ετσι όπως το σκέφτεσαι θα έχεις ουσιαστικά δυο κιθάρες, για να αλλάζεις μαγνήτη θα πρέπει να αλλάζεις και ρυθμίσεις στον ενισχυτή, προσωπικά δε θα με βόλευε κάτι τέτοιο, καλύτερα να υπάρχει μια σχετική ισορροπία, είτε με πιο ήρεμο διπλό είτε με πιο γκαζάτους μονούς, αλλά αν νομίζεις ότι θα σε βολεύει προχώρα, θα σου πουν και οι γκουρού τη γνώμη τους, οι κιθάρες που παίζω εγώ είναι ή του ύψους ή του βάθους ;D ;D δεν μπορώ να σου πω πολλά για τις όλα- σε- ένα, όχι για ΤΟΣΟ όλα σε ένα τουλάχιστον :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Με ένα EQ αμέσως μετά το μαγνήτη μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις... Πράγματι! Άλλη μια πολύ καλή ιδέα,τόσο σε φυσικό όσο και σε επίπεδο software vst. Πάντα βάζω EQ πριν τους vst amplifiers ώστε να κάνει αυτό που οι πεταλιέρες ονομάζουν "pickup modeling". Με το εξοπλισμό που διαθέτεις πάντως, μια χαρά θα τα πάει η κιθάρα σου και με rail pickup σε μέγεθος μονού. Μπορείς και να τον σπλιτάρεις ώστε να έχεις πιο straty κι ισορροπημένο ήχο όταν το επιθυμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Ξέρεις τι με προβληματίζει; Η μεγάλη διαφορά στο Output. Μιλάμε θα πεθαίνει κανονικά η κιθάρα όταν θα αλλάζεις μαγνήτες, δεν ξέρω αν θα βολεύει αυτό. Προσωπικά θα έβαζα πιο ισορροπημένες επιλογές, δηλαδή πιο hot μονούς. Ετσι όπως το σκέφτεσαι θα έχεις ουσιαστικά δυο κιθάρες, για να αλλάζεις μαγνήτη θα πρέπει να αλλάζεις και ρυθμίσεις στον ενισχυτή, προσωπικά δε θα με βόλευε κάτι τέτοιο, καλύτερα να υπάρχει μια σχετική ισορροπία, είτε με πιο ήρεμο διπλό είτε με πιο γκαζάτους μονούς, αλλά αν νομίζεις ότι θα σε βολεύει προχώρα, θα σου πουν και οι γκουρού τη γνώμη τους, οι κιθάρες που παίζω εγώ είναι ή του ύψους ή του βάθους ;D ;D δεν μπορώ να σου πω πολλά για τις όλα- σε- ένα, όχι για ΤΟΣΟ όλα σε ένα τουλάχιστον :) Τότε θα πρέπει να συμβιβαστώ και είτε να χάσω τα γκάζια του Fast Track 2,είτε να χάσω τον υπέροχο -κατά τη γνώμη μου- lead ήχο του HS-3.Γιατί όντως η διαφορά στο output είναι πολύ μεγάλη! Πράγματι! Άλλη μια πολύ καλή ιδέα,τόσο σε φυσικό όσο και σε επίπεδο software vst. Πάντα βάζω EQ πριν τους vst amplifiers ώστε να κάνει αυτό που οι πεταλιέρες ονομάζουν "pickup modeling". Με το εξοπλισμό που διαθέτεις πάντως, μια χαρά θα τα πάει η κιθάρα σου και με rail pickup σε μέγεθος μονού. Μπορείς και να τον σπλιτάρεις ώστε να έχεις πιο straty κι ισορροπημένο ήχο όταν το επιθυμείς. Δεν ξέρω ρε γαμ**ο τι να κάνω.Με ανησυχεί κι εμένα η διαφορά στο output. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HeathenMV Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Κρίμα και γω νόμιζα ότι ήθελες να φτιάξεις μια ubermetal strat :( Τότε δυστηχώς θα πρέπει να συμβιβαστείς και στους δύο κόσμους, οκ ο fast track αλλά όπως είπαν και οι άλλο αν θες μια ισσοροπία θα πρέπει να πας για λίγο πιο hot singles. Βέβαια αν έχεις αρκετές κιθάρες ήδη στην κατοχή σου μπορείς να το ξανασκεφτείς και να φτιάξεις μία metal strat, metal strats are cool ;) Και την επόμενη την κάνεις Gary Moore. 2 κιθάρες είναι καλύτερες από μία ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Κρίμα και γω νόμιζα ότι ήθελες να φτιάξεις μια ubermetal strat :( Τότε δυστηχώς θα πρέπει να συμβιβαστείς και στους δύο κόσμους, οκ ο fast track αλλά όπως είπαν και οι άλλο αν θες μια ισσοροπία θα πρέπει να πας για λίγο πιο hot singles. Βέβαια αν έχεις αρκετές κιθάρες ήδη στην κατοχή σου μπορείς να το ξανασκεφτείς και να φτιάξεις μία metal strat, metal strats are cool ;) Και την επόμενη την κάνεις Gary Moore. 2 κιθάρες είναι καλύτερες από μία ;D Δυστυχώς αυτή η κιθάρα θα είναι και η μόνη που θα έχω στην κατοχή μου.Έχω μια Hellraiser C-1 Fr αλλά την πουλάω,δε με βόλεψε όσο θα ήθελα και είναι πολύ περιορισμένη ηχητικά.Αν ήθελα μια ubermetal Strat θα έπαιρνα του Jim Root που είναι και έτοιμη ;D Θα μπω τώρα στο site της Dimarzio για να δω πιο hot single coils. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Μια λύση δε θα ήταν να ανοίγω το boost μου όταν παίζω στον HS-3? More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Δες κι εδώ: http://www.seymourduncan.com/products/electric/stratocaster/high-output/hot_rails_for_s/ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση