Προς το περιεχόμενο

Focusrite Scarlett Studio - Γνωμες


tsipis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σας φιλοι φασαριοζοι αλλη μια φορα!!

 

Το λοιπον, μπανισα στου Θωμα το μαγαζι το κατωθι bundle http://www.thomann.de/gr/focusrite_scarlett_studio.htm

περι ου το thread..

 

Ειναι εντος του ανεκτου μου budget και περιεχει ακριβως αυτα που χρειαζομαι στην παρουσα φαση, δηλαδη στο ξεκινημα.. Τα monitors θα με απασχολησουνε αργοτερα..

 

Στο ψητό, αξίζει το ολο πακετο??

Για τις focusrite συνεχως ακουω και διαβαζω τα καλυτερα.. Αντε τα ακουστικα πανε κι ερχονται αλλα το mic αξιζει ρε παιδες? δεν εχω βρει τπτ.. Βεβαια αμα παω να χτυπησω την καρτα σκετη και κανα mic ανεξαρτητα το οποιο θα παιζει μεταξυ των rode nt1-a και akg perception 220 το ολοκοστος ξεφευγει ενα κατοσταρικο.. Τι πιστευετε / προτεινετε ρε παιδια????

 

Ευχαριστω για αλλη μια φορα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα περιφερειακά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, έχω την scarlet 18i6 usb που ειναι της ίδιας σειράς,έχω κάνει εγγραφή οκτώ κανάλια ταυτόχρονα σε παλιό laptop με cubase 5  μετά το τελικό setup δεν ξαναασχολήθηκα με drivers και ειμαι πολύ ευχαριστημένος.

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ ευχαριστω πολυ ρε Νασο.. Γενικα κι εγω για την καρτα δεν εχω κανεναν ενδοιασμο. Απλως το μικροφωνο δεν κυκλοφορει καπου μονο του για να το δω και να βρω κανα review.. Το μονο που εχω βρει ειναι ενα tutorial - promotional video της focusrite το οποιο προφανως εχει και μαμω τις ποιοτητες.. Εσυ σαν μικροφωνο τι θα προτεινες για ναμεινουμε σ αυτο budget π.χ.?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κάρτα (ειδικά για τα λεφτά της) είναι πολύ καλή.

 

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι ότι clipάρει σχετικά εύκολα, δηλαδή ακόμα και με το gain τελειώς χαμηλωμένο, μου έχει τύχει να clipάρει και να μην μπορώ να γράψω. (για την ακρίβεια πρόβλημα είχα μόνο σε ένα μπάσο με υψηλό output λόγω active μαγνητών, όχι ότι θα στο κάνει παντού.).

 

Άλλο ένα μικρό μειονέκτημα είναι ότι η ένταση στα ακουστικά είναι σχετικά χαμηλή, ακόμα και αν τερματίσεις το volume knob κάτι που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα πχ, αν θέλεις να ακούς δυνατά όταν γράφεις ή για κάποιον τραγουδιστή.

 

Αυτά σαν μείον από 1-2 μήνες που την είχα δουλέψει, κατα τ'άλλα είναι απλή και καλή πρόταση αν δεν σε πειράζουν τα παραπάνω.

 

Τώρα για το μικρόφωνο, δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου, αν μπορούσες να δώσεις κάτι παραπάνω και να πας σε μια πιο "σίγουρη" επιλογή που θα σου μείνει, πιστεύω θα ήταν το ιδανικό.  Οποιοδήποτε από τα 2 μικρόφωνα που αναφέρεις για παράδειγμα.

 

Αν όχι μη μασάς, άλλωστε στο ξεκίνημα όπως λες είσαι, θα μπορείς να πειραματιστείς και να ηχογραφήσεις άνετα με οποιοδήποτε "ανεκτό" μικρόφωνο, ακόμα και με ένα φθηνό t-bone μπορείς να έχεις αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα.

 

Οπότε αν δεν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση, μην το πολυσκεφτείς: go for it και αναβαθμίζεις στη συνέχεια ανάλογα τις ανάγκες και το budget σου.

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω ρε Βαγγο! Κι εγω ετσι το ειχα στο μυαλο μου, να κανω μια αρχη και μετα που θα χεστω στο ταλαρο (μουαχαχαχα) παμε για τα χοντρα.. Θεμα με το κλιπ δε νομιζω να χω γιατι σκοπευω να κουμπωνω πανω μικροφωνο η κιθαρα ηλεκτρακουστικη για να παιρνω μιξ απο το μικ και τα ηλεκρικα της η ηλεκτρικη απο πεταλιερα.. Τεσπα, μηπως σ αυτα τα λεφτα εχουμε καμια αλλη προταση για καρτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να'σαι καλά. Αυτή (http://www.thomann.de/gr/alesis_io2_express.htm) είχα την ευκαιρία να πιάσω στα χέρια μου πριν κάποιες μέρες σε σπίτι φίλου, έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος, ανέλπιστα θα έλεγα.

 

Μου φάνηκε "έυκολη" και αξιοπρεπέστατη κάρτα ειδικά για την τιμή, με μόνο μεινέκτημα την κάπως "φθηνή" κατασκευή. Όχι ότι σου μένει στα χέρια, αλλά η καρτα που σκεφτεσαι να πάρεις (τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα), υπερτερεί.

 

Δεν είχα πολύ χρόνο ώστε να δω τα θετικά/αρνητικά στην πράξη, άλλες πτυχές κτλ, οπότε δεν μπορώ να έχω τεκμηριωμένη άποψη.

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου