Προς το περιεχόμενο

By the Sea

gskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε μου gskar, ό,τι γράψω θα το γράψω μόνο και μόνο επειδή το κομμάτι σου το θεωρώ τόσο ανώτερου επιπέδου:

Το μόνο που με κρατάει 'πίσω' (με την έννοια ότι με εμποδίζει να το δω ως κυκλοφορία της candyrat δίπλα στους υπόλοιπους μαχητές τους είδους) είναι το ότι αισθάνομαι το delivery σου ως λίγο 'απείθαρχο' χρονικά και χωρίς αναπνοές. Για το πρώτο, ίσως ένας μετρονόμος να σε βοηθούσε. Για το δεύτερο, υπάρχουν τόσα όμορφα θέματα, τα οποία νιώθω ότι μου παρουσιάζονται χωρίς το ένα να προετοιμάζει την άφιξη του άλλου...Προσωπικά πιστεύω ότι με ritenuto στο τέλος κάποιων φράσεων ή/και χρήση παύσεων θα μπορούσες να επιτύχεις έναν πιο σαγηνευτικό βηματισμό (και δεν είναι τυχαία η χρήση του επιθέτου).

Όπως και να'χει, ταπεινά συγχαρητήρια και έχεις το σεβασμό μου καθότι παρουσιάζεις δικιά σου σύνθεση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φίλε μου gskar, ό,τι γράψω θα το γράψω μόνο και μόνο επειδή το κομμάτι σου το θεωρώ τόσο ανώτερου επιπέδου:

Το μόνο που με κρατάει 'πίσω' (με την έννοια ότι με εμποδίζει να το δω ως κυκλοφορία της candyrat δίπλα στους υπόλοιπους μαχητές τους είδους) είναι το ότι αισθάνομαι το delivery σου ως λίγο 'απείθαρχο' χρονικά και χωρίς αναπνοές. Για το πρώτο, ίσως ένας μετρονόμος να σε βοηθούσε. Για το δεύτερο, υπάρχουν τόσα όμορφα θέματα, τα οποία νιώθω ότι μου παρουσιάζονται χωρίς το ένα να προετοιμάζει την άφιξη του άλλου...Προσωπικά πιστεύω ότι με ritenuto στο τέλος κάποιων φράσεων ή/και χρήση παύσεων θα μπορούσες να επιτύχεις έναν πιο σαγηνευτικό βηματισμό (και δεν είναι τυχαία η χρήση του επιθέτου).

Όπως και να'χει, ταπεινά συγχαρητήρια και έχεις το σεβασμό μου καθότι παρουσιάζεις δικιά σου σύνθεση!

Σπύρο σε ευχαριστώ για το εξαιρετικό σχόλιο. Ναι πρέπει να διορθώσω αυτά τα σημεία, και αυτό είναι το αδύνατο μου σημείο, τα ρυθμικά και οι δυναμικές. Και στο σχήμα που παίζω πάλι τα ίδια. Για να  διορθωθώ  βέβαια πρέπει να ασχοληθώ πολύ περισσότερο χρόνο (χμ). Ελπίζω να συγκεντρωθώ περισσότερο σε αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα.

Και πάλι σε ευχαριστώ..

Ένιωσα την αλμύρα και το ιώδιο της θάλασσας...  :)

ευγε!

Απάντησα πριν καμια ώρα αλλά μάλλον δεν το πήρε.

Τελος πάντων σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου