Προς το περιεχόμενο

Σκουριασμα κιθαρας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς γιατί τα εξαρτήματα πάνω στην κιθάρα μου σκουριάζουν.. Και δεν ενοω μόνο τις χορδές που διαρκούν λίγο αλλά μέχρι και οι μαγνήτες, η γέφυρα και αρκετές βίδες που έχουν σκουριάσει.. Καμιά συμβουλή κανείς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο τον ιδρώτα.Και αν ο ιδρώτας είναι όξινος τα πράγματα γίνονται χειρότερα και οξειδώνουν τα μεταλλικά μέρη που έρχονται σε επαφή με τα χέρια σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στη θήκη ίσως είναι χειρότερα αν παίζεις συχνά με την συγκεκριμένη μιας και η υγρασία μέσα στη θήκη θα είναι περισσότερη, ειδικά αν την βάζεις κατ'ευθείαν μετά από κάποια ώρα παίξιμο.

 

Προσπάθησε να παίζεις με καθαρά χέρια και μην αγχώνεσαι από εκεί και πέρα για το αν ιδρώνουν, σε πολλούς συμβαίνει και δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης.

 

Θα έλεγα, απλά απόλαυσε το mojo που αποκτά η κιθάρα σου με τον καιρό!  :)

 

Αν κάποια στιγμή παραγίνει το κακό μπορείς να κάνεις ένα καθαρισμό στα μεταλλικά μέρη ή και αντικατάστασή τους αν έχει επηρεαστεί η λειτουργία τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου