Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με φινιρισμα


pan0si

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες,καλησπερα.Χρειαζομαι τη βοηθεια καποιου εμπειρου με φινιρισματα.Ξεκινησα να περναω βερνικι νερου αφου περασα 3 χερια σηλερ νερου,αλλα το σωμα ενω με το σηλερ ηταν αψογο,με το βερνικι γεμισε πιτσιλιες(σαν λακουβες μικρες).Αυτο διορθωνεται? ???

Εχω την εντυπωση οτι το βερνικι ειναι παχυρευστο και το πιστολι μου κανει "νερα".Ξεκινησα να το τριβω με 320 γυαλοχαρτο αλλα εχω την αισθηση οτι εχω φτασει μεχρι το σηλερ.Επισης να προσθεσω οτι το νουμερο του μπεκ ειναι 1.5 εαν αυτο εχει σημασια.

 

 

Ευχαριστω προκαταβολικα

Πανος  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον μιλάς για orange peel ( http://en.wikipedia.org/wiki/Orange_peel_(effect) )

 

Κάτι δεν πάει καλά στα υλικά σου (π.χ. ασυμβατότητα sealer / βερνικού) ή στον τρόπο που βάφεις. Επίσης, μπορεί να οφείλεται και σε "μολυσμένη" επιφάνεια π.χ. αν έπιασες την επιφάνεια ιδρωμένος ή με λιπαρό χέρι.

Τρίβεις με λεπτό γυαλόχαρτο μέχρι να φύγουν οι τρυπούλες, εξετάζεις τι μπορεί να μην πήγε καλά και ξαναπερνάς.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ασυμβατοτητα λιγο δυσκολο το βλεπω γιατι και τα δυο (σηλερ,βερνικι)ειναι της ιδιας εταιρειας.Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να φταιει το μπεκ.Στο stewmac διαβασα οτι τα μπεκ για βερνικια νερου πρεπει να ειναι το λιγοτερο 1.8 αλλα το δικο μου ειναι 1.5.Την επιφανεια την πιανω μονο με γαντια για να μην τη λεκιασω. :-\

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να βοηθησω ακομα πιο πολυ,δεν ειναι το γνωστο orange peel αλλα ειναι  μικρες πιτσιλιες που οταν το πιανεις το σωμα με το χερι ειναι αναγλυφες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγω ετσι νομιζα και το αραιωσα με νερο.Αλλα και παλι το ιδιο μου κανει το ρημαδι.Φαντασου πηρα τηλεφωνο στον τυπο που το αγορασα και τον ρωτησα.Μου ειπε και αυτος για αραιωμα αλλα και για το μπεκ.Το θεμα ειναι πως θα αφαιρεσω τις πιτσιλες χωρις να φαω χρωμα.Εχω χεστει στο τριψιμο και αυτες δε λεν να φυγουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου