Προς το περιεχόμενο

Spock's Beard ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ instumental κομματι!!!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Εδω χανεις την μπαλλα (ταχυτητα , τα χτυπηματα στα drums ''στραγαλια '' ,πληκτρα και κιθαρα σε  φλεγομενα riffs και οτο αλλο μπορεις να φαντασθεις απο τεχνικης αποψης + συνθεση )Απολαυστε τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Τι'ναι αυτο ρε μαστορα? Πλακα μας κανς? Ειναι συνθεση αυτο? Βαλε λιγο Stones να γουσταρουμε.... ;D

 

Έλα μου ντε... Τι prog κατραπακιά είναι αυτή που έχει φάει ο μπάρμπα Πέρι  ::)

 

Καλά ρε σου λέει ο άνθρωπος... Βάλε εκεί «πέτρες» να κάνουμε γούστα  ;D

 

ΥΓ: Waterfall πως το έλεγε ο φίλος σου... Καλή μπαντούλα; Μπρρρρρ... σακούλες μοιράζουν οι άτιμοι  ;D 8)

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλο απογευμα σε ολους με SB.

Στο δρομο ειναι το αλμπουμ, ερχεται απο Amazon UK μαζι με αλλα...48 ακομα... ;D

 

ΥΓ: Waterfall πως το έλεγε ο φίλος σου... Καλή μπαντούλα;

Ακου να σου πω την ιστορια αυτης της φρασης, που εχει μεινει κλασσικη στην παρεα:

Πρεπει να ηταν το 2005-6, και κανονισαμε να παμε να δουμε στο Half Note τον τεραστιο Dr. Lonnie Smith. Για οσους δεν τον ξερουν, ο Dr. Lonnie Smith ειναι ενας απο τους πλεον κορυφαιους Jazz Hammond players στον πλανητη, μια θρυλικη μορφη της Jazz τα τελευταια 50+ χρονια.

 

Αφου κανονιζω και κλεινω τραπεζι για X ατομα, 2 μερες πριν το live γινεται μια στραβη και ο ενας μετα τον αλλο απ'την παρεα μού τηλεφωνουν και με ενημερωνουν οτι για διαφορους λογους δεν μπορουν να πανε στο live. Αυτο ηταν μεγαλη απογοητευση για μενα, γιατι στο παρελθον ειχα χασει τουλαχιστον 2 live του Smith και ηθελα αυτη τη φορα να τον δω οπωσδηποτε.

 

Αμαξι δεν ειχα οποτε αρχισα να ψαχνω "αντικαταστατες" για να παμε στο live. Μετα απο αρκετο ψαξιμο βρεθηκε μονο ενας παλιοφιλος, αλλα δυστυχως ο τυπος δεν ακουγε καθολου Jazz, τα ακουσματα του ηταν κυριως γυρω απο Hard Rock, Metal, Punk, Grunge κλπ.

 

Τι να κανω ομως, διεθετε αμαξι και γω αυτο ηταν που ειχα αναγκη, οποτε κανονισαμε να παμε στο live εγω, αυτος και η κοπελα του, η οποια ακουγε καργα_και μονο_σκυλαδικα! :P συν ενας κολλητος απο Αθηνα που θα μας περιμενε στο Half Note (ευτυχως ο Αθηναιος ηταν στο ιδιο κλιμα με μενα).

 

Ξεκιναμε να παμε λοιπον. Στο δρομο με περιμενε μια ευχαριστη οσο και περιεργη εκπληξη: στο αμαξι το CD player επαιζε....Eloy. Γυρναω στον φιλο μου και του λεω "μπραβο ρε Φανη, ωραια επιλογη" και ο Φανης μου απανταει "δεν το εβαλα εγω ρε, η αλλη το διαλεξε" και μου δειχνει την κοπελα του και με αφηνει καγκελο. ??? ;D (Αβυσσος η ψυχη της γυναικας...)

 

Τελος παντων, φτανουμε στο Half Note και μπαινοντας μεσα συνανταμε τον κολλητο μου τον Παναγιωτη στην καρνταρομπα διπλα στην εισοδο, το club ηταν ασφυκτικα γεματο οποτε καθισαμε εκει, αφου στο μεταξυ το τραπεζι που ειχα κλεισει το ειχα ακυρωσει. Το live κυλουσε ομαλα, ο Lonnie Smith και η μπαντα του ηταν σε απιστευτη φορμα και επαιζαν "παπαδες" ως συνηθως. Καποια στιγμη και για καλη μας τυχη, και ενω ειχαμε προχωρησει αρκετα μπροστα μεσα στο club, βλεπω οτι κατι τυποι σε ενα απο τα μπροστινα τραπεζια ετοιμαζονταν να φυγουν. Ημασταν αρκετα κοντα τους και ετσι καταφεραμε να καθησουμε στο τραπεζι τους.

 

Το τραπεζι ηταν εντελως μπροστα στη σκηνη, αν απλωνα το ποδι μου θα ακουμπουσα τη βαση των keyboards του Smith. :P Αραζουμε λοιπον εκει και απολαμβανουμε τον Master. Eγω με τον Παναγιωτη ημασταν σε τρελα κεφια, και σε καποια στιγμη, πανω σε ενα απιστευτο σολο του Smith και με την μπαντα απο πισω του να "πεταει", γυρναω ενθουσιασμενος προς τον Φανη και του λεω "πως τους κοβεις ρε?", και τοτε μου λεει αταραχος την κλασσικη φραση

"ενταξει, καλο γκρουπακι!"laugh4.giflaugh4.gif

 

Αφου τον κοιταω για μερικα δευτερολεπτα σαν χαζος,2894558.png γυρναω προς τον Παναγιωτη και του λεω την ολη φαση.

Περιττο να πω το τι γελιο επεσε. Εκτοτε αυτη η φραση εχει γινει cult, την λεμε συχνα με τον Παναγιωτη ως και σημερα και ακομα γελαμε. ;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΜΕΓΑΛΗ μπαντα, που δεν εχασε ποτε το βημα της (πολυ) παρα την κατραπακια που εφαγε. Και το προηγουμενο, αλλα ΕΙΔΙΚΑ το τελευταιο κοιταει στα ισια τα καλυτερα αλμπουμ της πρωτης περιοδου και μαλιστα με τον καλυτερο τραγουδιστη που ειχαν ποτε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου