Προς το περιεχόμενο

Πεταλακι για τα...μετρα μας!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τα παραπάνω, έχω ακούσει από κοντά και παίξει με τα 1,3,4. Προσωπική μου άποψη, το black magic είναι μακράν το καλύτερο.

 

Ειναι οντως ωραιο..απ'οσο μπορω να ακουσω στο youtube

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δε θελω αυτους..θελω ΚΑΙ αυτους  ;) Θα απομονωσω καποια αλλα ειδη μετα και δε θα το ηθελα,μου αρεσει ο ηχος μου απο τους συγκεκριμενους,απλως θα ηθελα ενα πεταλακι να ερθω πιο κοντα σε αυτα που λεω!

 

Φαντασου οτι θελω ακομα ενα delay και ενα chorus..με τι λεφτα? γι'αυτο λεω πρωτα να παρω ενα καλο distortion να μη μου βγει μαπα και μετα ερχονται τα υπολοιπα!

 

 

 

Καταρχήν συμφωνώ ότι με αυτά που αναφέρεις θες μονούς μαγνήτες, αλλά αφού δεν συμφωνείς πάμε παρακάτω. Αν θες ένα γκαζοπέταλο που δεν θα το αλλάξεις ποτέ, και θα παίξεις τα πάντα, απο μπλουζ μέχρι τριγαμοσταβρέιτορ, πάρε το blakstar dist-x. Με το gain στο 1/4 παίζεις μπλουζ και κλασικό ροκ( με μονούς μαγνήτες, γιατί με 2πλούς πας ακόμη πιο κάτω το gain) στη μέση πάιζεις μέταλ και στα 3-4 dimmu borgir... ;D. Στο φουλ ρίχνεις κάτω πολυκατοικία....Ο ήχος είναι ΠΑΝΤΑ υπέροχος, λαμπάτος και ζεστός και με το ISF παίρνεις όλες τις χρειές είτε είσαι λάτρης του Αγγλικού είτε του Αμερικάνικου ήχου..

www.thedamnationproject.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξαναλέω:

Στο 1/4 το gain θα πάρεις ήχους για μπλούζ και κλασικό ροκ που δύσκολα θα βρείς σε πετάλια κάτω απο 200 ευρώ..Εγώ το πήρα για μέταλ και πλέον παίζει ΜΟΝΟ μπλούζ. Εχω δοκιμάσει πολλά overdrive γνωστά πετάλια και τα βρήκα όλα άθλια μπροστά του...Δεν έχει σημασία αν είναι για (και) για μεταλιές. Είναι σαν αυτό που λένε κάποιοι τι να τα κανω τα 50 βατ, είναι πολύ δυνατός ενισχυτής, λες και δεν έχει volume....Το ίδιο και εκείνο έχει το....μαγικό κουμπάκι που λέγεται gain! :)

www.thedamnationproject.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλαράκι, στις αγγελίες έχει πολλά τρομερά πετάλια που θα σου κάνουν μια χαρα. Δώσε προτεραιότητα στο MI Audio Crunch Box και στο Wampler Plextortion που είναι εκεί και θα με θυμηθείς.

 

Μια άλλη φοβερή ενναλακτική (και μέσα στα λεφτά σου, στα σίγουρα) είναι να επικοινωνήσεις με τον Μιχάλη (aka ''David Gilmour'' ) και να του ζητήσεις να σου φτιάξει ένα Marshall-οπέταλο. Τρομερή δουλειά ΚΑΙ ήχοι. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλές ''boutique'' μάρκες του εξωτερικού, που έχουν κάνει τεράστιο όνομα τα τελευταία χρόνια (και είναι πιο ακριβές).

 

Να έχεις υπόψη σου πάντως πως και οι μαγνήτες παίζουν τεράστιο ρόλο και οι δικοί σου ταιριάζουν αρκετά σε ένα '80s metal / κλασικό hard rock ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνησω με jazzjoker. Με το Οkko δεν εχω παιξει, το Guv'nor ειναι κλασσικη αξιοπρεπης low-budget λυση αλλα "λιγο" σε σχεση με αλλα πεταλια που κοιτας και το DS-1 δε το συμπαθησα ποτε παρολο που ειμαι γενικα fan των Boss.

Το Black Magic εχει πολυ ωραιο ηχο και ειναι πολυ ευελικτο - εχει μπολικο gain διαθεσιμο χωρις να υστερει σε ηπια settings και το extended eq του ακουει πολυ καλα δινοντας πολυ μεγαλα περιθωρια tone shaping.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου