Προς το περιεχόμενο

KGC brass block review


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου ήρθε πριν 3-4 μέρες το brass block που είχα αγοράσει από το KGC (http://www.killerguitarcomponents.com/).

 

Αυτό που έχω να πω είναι ότι έκανε σημαντική διαφορά στον ήχο από το προηγούμενο (όχι steel) της Allparts που είχα. Έκοψε τα ενοχλητικά πρίμα, έδωσε ένα boost στα ψηλά μεσαία - το οποίο έκανε τον ήχο της κιθάρας πιο voice-like - όπως και πιανιστικά μπάσα, τα οποία είναι εμφανή και στον unplugged ήχο.

 

Πολύ σημαντική προσθήκη για μένα στην στρατ που έχω τους Custom Shop 69 στους οποίους έδωσε ακόμα πιο βίντατζ ηχόχρωμα.

 

Bonus ήταν για μένα και το ένθετο πλαστικό στην τρύπα του λεβιέ, το οποίο τον κρατάει σφιχτά σε όποια θέση θέλεις (αυτό πάντως ίσως να μην της αρεσκείας όλων).

 

Τέτοιες μικρές αλλαγές μπορούν να σου γλιτώσουν εκατοντάδες ευρώ στη συνέχεια του σήματος όπου θα προσπαθείς να δημιουργήσεις συχότητες οι οποίες δεν υπάρχουν από την πηγή. Συνεπώς, για όσος έχουν παρόμοιες ανησυχίες, προτείνω μια τέτοια αλλαγή.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 7 μήνες αργότερα...

Άλλαξα και εγω το μπλοκ στη Strat μου και έβαλα brass block από τη συγκεκριμένη εταιρία.Η Κιθάρα από το εργοστάσιο είχε πολύ μικρό σε πάχος μπλοκ και όχι steel. Η κιθάρα γενικά είχε ενοχλητικά πρίμα και όχι ιδιαίτερα resonant ήχο ειδικα unplugged φαινότανε μουντή πολύ. Με το μπλοκ στριγγυλεψανε τα πρίμα.,δεν μειώθηκαν απλά έγιναν ευηχα και η κιθάρα έγινε πιο resonant. Εάν κάποιος δεν είναι πολύ ευχαριστημένος με τον ήχο του 100% ας κάνει μια δοκιμή και θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Ξέρω ότι η τιμή είναι λίγο τσιμπημενη αλλά έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου