Προς το περιεχόμενο

Diy μηχανήματα


Anonymous142

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φιλε μου νομιζω αν θες να παρεις καποια οφελιμη απαντηση πρεπει να γινεις αρκετα πιο συγκεκριμενος.Περιεγραψε μας τι ψαχνεις...Κιθαρα,ενισχυτη,πεταλακια,Preamp?Tι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν με ενδιαφέρει κάτι τελείως το συγκεκριμένο.

 

Γενικά θέλω να μάθω πράγματα.

Από ηλεκτρονικά έχω κάποιες βασικές γνώσεις επίσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O rockacolas σου λεει πως αυτο που αναφερεις απο μονο του δεν εχει καμια υποσταση.Ειναι σα να πηγαινεις σε ενα εμπορικο κεντρο και να λες στον υπαλληλο "Γεια,θελω να αγορασω." .Και οταν σε ρωτησει τι θελεις  να αγορασεις η απαντηση να ειναι " δεν ξερω,εγω θελω να αγορασω".

Και για χομπι να θες την diy φαση ,κατι πρεπει αρχικα να εχεις υποψιν σου ετσι ωστε να μπορεις να ξεκινησεις.Και αφου φανταζομαι οτι δεν παιζει να εχεις κατι υποψιν σου, http://mutable-instruments.net/shruthi1 παρε να χεις,150 εβρα εχει,και ηχο synth  θα εχεις,και συσκευη που θα σου μεινει θα εχεις και θα την εχεις φτιαξει και μονος σου.  ;)

Τωρα αν αυτο που εννοεις με τη λεξη "πληροφοριες" ειναι η βιβλιογραφια για ηλεκτρονικα...μαλλον σε ΤΕΙ ηλεκτρονικης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.beavisaudio.com/techpages/

 

http://dallashodgson.info/files/BigMuffCircuitGuide.pdf

 

2 σελίδες που εξηγούν αρκετά πράματα αν ψάχνεις κάτι τέτοιο

ενδιαφέρον τα link.

 

επίσης υπάρχει κάποιο βιβλίο στα ελληνικά, που να αναλύει πως αντιδράει ο ήχος στο κάθε εξάρτημα ή και γενική βιβλιογραφία που να ασχολείται με πράγματα επί του θέματος.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να φτιαξεις ενα πολυ απλο κυκλωμα οπως ενα booster ας πουμε απο http://www.beavisaudio.com/techpages/

οπως προτεινε ο φιλος panafana και να πειραματιστης επανω σε αυτο αρχικα δοκιμαζοντας αλλα τρανζιστορ και αλλαζοντας τις τιμες των εξαρτηματων για να δεις πως επιρεαζουν τον ηχο. Το αν τα βρεις γραμμενα καπου θα ειναι εντελως υποκειμενικο καθως ο καλυτερος κριτης ειναι το αυτι σου και μονο αυτο θα πρεπει να εμπιστευεσε. Υπαρχουν καποιες βασικες αρχες που εαν ψαξεις λιγο (google is your friend) θα παρεις μια ιδεα του τι παιζει. Προσοχη μονο στα κυκλωματα υψηλης τασης οπως η ενισχυτες καθως το ρευμα που κυκλοφορει μεσα στο κυκλωμα ειναι ικανο να σκοτωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου